Автор Тема: Немає зоображення на GI 1026  (Прочитано 9042 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній diksi09

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +2/-0
Немає зоображення на GI 1026
« : 17:20:57, 27 Січень 2013 »
Появилася така проблема: нема зоображення на GI 1026 повністю на всіх каналах, звук є, меню працює, всі інші функції теж працюють, в настройках тюнера все нормально. Антена в робочому стані (підключені ще два тюнера), перепрошивка і відкати результату не дали. Допоможіть вирішити прблему!!!!!!!

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +60/-1
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #1 : 22:23:21, 15 Листопад 2013 »
Став на цiж самi граблi теж не показуэ, може хтось вирiшив цю проблему.

Відсутній matwei1970

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +2/-2
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #2 : 16:28:07, 29 Січень 2014 »
з'явилася і у мене така проблема немає картинки на каналах не залежно від супутника. рішення цієї проблеми пропонувалося-
1. Відкат на більш ранню по-мені не допомогло.
2. Перепрошивка по от4100с - не знаю як у кого а у мене взагалі не пішла прошивка.
3. Знайшов інформацію що винна у всьому цьому мікросхема AT88SC0104 але як з'ясувалося на радіоринку її немає, у всякому разі в Харкові. питання-якими аналогами її можна замінити. за раніше вдячний
   


Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 803
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #3 : 14:06:28, 24 Серпень 2014 »
реанімаційний дамп

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #4 : 07:44:23, 06 Жовтень 2014 »
Хлопаки,таки ситуйовина,відеосигнал є,менюшку показуе,канали скануе,звук є,а зображення...що на скарті,що на пальцьох відсутне...
пробував штук 5 софтів,та дампів..толку 0.....

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3479
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #5 : 08:49:41, 06 Жовтень 2014 »
Хлопаки,таки ситуйовина,відеосигнал є,менюшку показуе,канали скануе,звук є,а зображення...що на скарті,що на пальцьох відсутне...
пробував штук 5 софтів,та дампів..толку 0.....

То їхня хвороба така, на*бнулася мікруха-криптопам"ять AT88SC...Нічого не зробиш, окрім як випаяти таку ж з донора і впаяти в свій. Є ще один спосіб, досить муторний, і потрібен для цього дамп цієї мікросхеми з конфіг-зоною плюс нова та сама мікруха, може б щось і вийшло.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #6 : 08:55:44, 06 Жовтень 2014 »
Дякую,а вона ще в якомусь говні крім цього э?

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3479
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #7 : 11:12:34, 06 Жовтень 2014 »
Дякую,а вона ще в якомусь говні крім цього э?
Є в Аміко 8900 і його клонах та всіх "побратимах" :) І прошити її можна тільки раз, коли вона нова.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 481
  • Рейтинг: +767/-21
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #8 : 13:33:25, 06 Жовтень 2014 »
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #9 : 20:17:56, 06 Жовтень 2014 »
В мене на BigSat 67 декілька разів бувало шив його софтом від 4100с після чого приймач оживав тільки картоприймач не працює  >:( Якщо клієнт не дивиться екстру то нафіг треба  :2funny: :2funny: :2funny:
Первірено на 100%
Цитувати
Перепрошивка по от4100с - не знаю як у кого а у мене взагалі не пішла прошивка.
Потрібно пробувати різні завантажувачі !!! Рідний не завантаже лівий софт!
На цьому форумі є все у відповідних темах  ca.,
« Останнє редагування: 21:19:49, 06 Жовтень 2014 від hmura »
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній Степан Хавронников

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +3/-0
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #10 : 19:05:03, 08 Жовтень 2014 »
Yaro, http://sat-ukraine.info/index.php/topic,11768.msg136456.html#msg136456
 Така ж байда. Захист, через деякий час блокує  відео , материнка неначебто  від "Стар Трака", але на укр. оф. сайт прошивки немає , в списках не значиться така модель ...
Ще ньюанс, коли взяти точно таку ж  , але вже робочу модель, витягнути дамп, вставити в  мертвий тюнер, то нічого не змінюється, це здорово  збиває з толку дослідника... 
« Останнє редагування: 19:18:21, 08 Жовтень 2014 від Степан Хавронников »

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3479
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #11 : 06:43:17, 09 Жовтень 2014 »
коли взяти точно таку ж  , але вже робочу модель, витягнути дамп, вставити в  мертвий тюнер, то нічого не змінюється,

Я в курсі. Повністю мікросхему АТ88 пробувати випаяти і впаяти в неробочий.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #12 : 12:35:25, 21 Жовтень 2015 »
хлопці хтоць подолав це видео на 1026???

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #13 : 21:23:20, 21 Жовтень 2015 »
Навіщо посилати, якщо можна тут пояснити. Якщо вас цікавить робота приймача з новим ПЗ тоді лише завантажувати прошвки для 4100C.
Стосовно роботи картоприймача, тоді можете спробувати склеїну стару прошивку з форуму gisclub.tv

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
Немає зоображення на GI 1026
« Відповідь #14 : 13:39:42, 28 Жовтень 2015 »
я так поняв в 1026 можна залить тупо прошивку 4100 якимсь ламинатором?? *-I
бо ви вище виклали прошивку від 1025, а вмене 1026 вони ж наче різні??

 

LORTON T2-18 "Немає відповідних файлів"

Автор yarossslavРозділ Lorton / Orton

Відповідей: 0
Переглядів: 360
Остання відповідь 10:47:31, 13 Січень 2020
від yarossslav
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4227
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 12931
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Amiko 8900 Alien - немає зображення каналів, звук і меню - є

Автор slavonРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 1220
Остання відповідь 08:00:11, 08 Листопад 2016
від Yaro
Ресивер OPENTEL ODS 4000V немає напруги на виході тюнера.

Автор KomelektronРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 944
Остання відповідь 22:30:59, 20 Липень 2019
від loza77