Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Встановлення емулятора

(1/2) > >>

gorobko:
Панове, потрібна ваша допомога. Ніяк не вдається встановити якийсь інший емулятор, окрім MgCamd.
Зокрема мене цікавить СССам. Все ніби роблю правильно - через Total Comander закидаю файл емулятора в папку var/bin, присвоюю атрибути 755 (пробував і 777), файл CCcam.cfg в папку var/etc в якому прописано:
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
#STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw - ці файли також снують у відповідній папці.
Словом емулятор встановлюється, але він неактивний. Можливо ,щось треба десь прописати, присвоїти інші атрибути чи добавити якийсь файл... Пробував і манпуляції по встановленню інших емуляторів (Oscam, Camd3) - та ж картина. За те MgCamd встановлюється без проблем по тій самій схемі. Пробував на різних версіях прошивки - не виходить, хоч ти лусни :'(. Словом, прошу допомогти з порадою. Вдячний вам заздалегідь!

bodyan:
на який імідж встановлюється ему?

gorobko:
Пробував на ENIGMA v.6, v.7, v.8. Але найбільше мені сподобалась v.6.0.1 (немає тремтіння картинки). В даному випадку, як я розумію, проблема не в іміджі, а в тому , що я роблю щось не так...

bodyan:
відповідь знаходиться у файлі /var/tuxbox/config/emulatoren.xml

Спробуйте також встановити готовий ему звідси

gorobko:
Все так само встановлюється без проблем, але не працює...
це з файлу /var/tuxbox/config/emulatoren.xml:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<emulist>
      <emu text="MGCamd 1.38 " emufilename="mgcamd" emuzusatz="" killall="" />
      <emu text="CCcam-2.1.4" emufilename="CCcam" emuzusatz="" killall="" />
</emulist>

<!--
text= <OSD Name>
emufilename= <camd binary>
emuzusatz= <daemon binary>
for netpilot daemon binary <netpilot> <IP> <rdgd Port> <netPort> emuzusatz= <netpilot IP rdgdPORT netPORT>
deactivated "external app managemment" in the radegast.cfg file is relevant

killall= <camd binary> <daemon binary> <camd binary> etc etc etc
the sequence nonrelevant

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version