Автор Тема: OPTICUM FS10p  (Прочитано 2939 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
OPTICUM FS10p
« : 14:19:12, 03 Січень 2013 »
Нова модель від Глобо.Ділимось враженнями і рештою до них.

Додано: 14:38:31, 03 Січень 2013
Так як виробник не зробив ком порта ззаді треба щось комбінувати зі Скардом.Це я думаю під силу вам пан Yaro? Якщо вам не складно озвучте ціну перехідника.Дякую
« Останнє редагування: 14:38:31, 03 Січень 2013 від Остап »

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 153
  • Рейтинг: +31/-74
OPTICUM FS10p
« Відповідь #1 : 11:02:04, 19 Січень 2013 »
Спаяв перехідника зі СКАРТА на ком на st232bn. Працює відмінно але оскільки струму живлення з 8-го вивода скарта не вистачало прийшлось живити мікросхему від зовнішнього джерела.

Додано: 13:26:56, 19 Січень 2013
Дамп на Дракона
« Останнє редагування: 13:26:56, 19 Січень 2013 від Vetal999 »
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +60/-1
OPTICUM FS10p
« Відповідь #2 : 13:09:51, 06 Травень 2013 »
Неможу знайти в нетi прошивки для OPTICUM FS10p ЕКО може хтось стикався з таким тюнером i э прошивка виложiть тут,,дякую,,.

Відсутній Hurkot

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 333
  • Рейтинг: +400/-2
OPTICUM FS10p
« Відповідь #3 : 14:04:17, 06 Травень 2013 »
2  vova-sp, подивіться сюди:

http://www.sat-infa.net/index.php/fqy/66-opticum-fs10p
 

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +60/-1
OPTICUM FS10p
« Відповідь #4 : 14:44:05, 06 Травень 2013 »
Hurkot дякую але я ж вказав тюнер OPTICUM FS10p ЕКО. Коли зашиваю без ЕКО то тюнер не бачить сигналу.

Відсутній Hurkot

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 333
  • Рейтинг: +400/-2
OPTICUM FS10p
« Відповідь #5 : 16:58:52, 06 Травень 2013 »
2vova-sp, набирайте в пошуковиках   OPTICUM FS10p ECO. В основному це не україно- чи російськомовні сайти, але перекладачі, можливо, допоможуть. А взагалі тюнери розраховані на законослухняних європейців, які не знають, що таке емулятор, та й і в нас використання неофіційного ПО також переслідується законом.

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10591
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2879
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 16759
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 1159
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 13880
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986