Автор Тема: Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...  (Прочитано 5210 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Привезли козаки з Польщі телевізор PHILIPS 32PW9551/12 . Пульта рідного нема ,
підібрав код та запустив пультом МАС . При включенні висвічується така фігня :
Tilgangs Kode  **** , пробував різні популярні комбінацыї , не пройшло !
При підключенні тюнера через HDMI ( перевести в режим відеовходу на
HDMI вдається ) нічого не показує . Що хто порадить ???





шасі : L06.1E/AA Викладаю сервісну книжку , я щось за дпомогою перекладача від Гуглу
не зміг розібратися , може з Вас хтось дочитається шо воно хоче аби скинути хоча б на
заводські налаштування , або зняти той довбаний пароль ....

Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #1 : 10:02:16, 01 Січень 2013 »
Ігор Горбусь,
Вхід в сервіс :  SDM   0 6 2 5 9 6     MENU
                        SAM   0 6 2 5 9 6     i+
код для відключення HOTEL-319753 и кнопка MUTE, пробуй  або поміняй прошивку.  :2funny:
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #2 : 10:15:40, 01 Січень 2013 »
пробуй “062596"  словом цей пункт
Цитувати
Press the following key sequence on the remote control
 transmitter: “062596" directly followed by the OSD/STATUS/
 INFO button (do not allow the OSD display to time out between

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #3 : 10:30:46, 01 Січень 2013 »
Так пароль висить , і тільки чотири цифри можна ввести .............

Tilgangs Kode  **** ,

Додано: 10:34:09, 01 Січень 2013

В SDM я ззнайшов як заходити , зараз спробую .

Додано: 10:36:26, 01 Січень 2013

Ігор Горбусь,
Вхід в сервіс :  SDM   0 6 2 5 9 6     MENU
                       
На платі є точка - SDM , я її перемичков на корпус і на
кнопку включення і на пару секуно вискакує на екрані
в кутику напис SDM , потім телевізор виключається !
Попробую в тих пару секунд ввести цю комбінацію ..
Тільки пульт у мене універсальний МАС , не знаю чи
кнопка меню відповідає на пульті написаному !!!
« Останнє редагування: 10:46:43, 01 Січень 2013 від Ігор Горбусь »
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #4 : 10:50:09, 01 Січень 2013 »
Цитувати
При выравнивании телевизора, удобно начать с
 настройки по умолчанию, а затем изменить их, если это необходимо,
 настроенные значения.
 http://www.manualslib.com/manual/124047/Philips-L06-1e-Aa.html
 •
 Если вы подозреваете, дефектный телевизор программируется с
 неправильные настройки или опции, попробуйте восстановить набор по умолчанию
 настройки или установить параметры их девственные режиме (последний
 также может быть сделано с помощью редактора NVM в меню SAM см.
 главы 8 и коды таблице Option).
 Если пульт дистанционного управления телевизором неисправен пропавших без вести, и
 Вы не можете войти в CSM или SAM меню, это всегда
 можно вернуть телевизор в своей девственной режим
 одновременное нажатие + Том и Том-клавиш
 на верхней Control / Side I / O панели телевизора.
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #5 : 11:05:48, 01 Січень 2013 »
Ігор Горбусь,прошивка не перевірена з нета, або постав чисту память.Спочатку збережи рідну прошивку.
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #6 : 11:22:03, 01 Січень 2013 »
Ігор Горбусь...... або постав чисту память.
Спочатку збережи рідну прошивку.

Детальніш можна -  як це зробити ???

Додано: 12:08:46, 01 Січень 2013
Хир його знає , перемкнув перемичку , запустив телевізор з кнопки включення по 220 вольтах ,
засвічується екран , з боку пише SDM , ввожу цифри 0 6 2 5 9 6 потім MENU , вискакує меню ,
але зверху там ще щось пише і телевізор виключається .......
Зажаття верхніх кнопок на боковій панелі телевізора тоже
ні до чого путнього не довело !!!
« Останнє редагування: 12:08:46, 01 Січень 2013 від Ігор Горбусь »
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #7 : 14:36:11, 01 Січень 2013 »
Ігорку, в інструкції пише, що через SDM виключити введений пароль не вийде - ця опція, як і кілька інших, в даному режимі заблокована. Як на мене, треба скидати перешивкою еепрома, як радив Vladimir_rv. Або пробувати вгадати пароль. Можна ще скачати з еепрома прошивку та розглянути її на предмет пароля - 4 циферки, які, на мою думку стоятимуть в прошивці десь окремо, самі по собі.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #8 : 15:40:55, 01 Січень 2013 »
Ігор Горбусь...... або постав чисту память.
Спочатку збережи рідну прошивку.

Детальніш можна -  як це зробити ???
Який програматор для 24С64 є в наявності?PonyProg самий простий. Випаяти пам"ять(зчитати рідний дамп-зберегти),потім залити дамп який я виложив.Запаяти на місце eeprom-ку і включити ТВ. Результат в студію. :2funny:
« Останнє редагування: 15:47:57, 01 Січень 2013 від Vladimir-rv »
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #9 : 15:42:14, 01 Січень 2013 »
взагалі то там кнопка не меню а інфо вказана

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 482
  • Рейтинг: +769/-21
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #10 : 15:59:13, 01 Січень 2013 »
інтересно а якщо опції вбити з екрана щось зміниться
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #11 : 17:28:13, 01 Січень 2013 »
Ось якя табличка вискакує при нажиманні на меню в режимі SDM !




Додано: 17:31:34, 01 Січень 2013
Перша цифра кожен раз міняється , при кожному вході збільшується на один !
Значить це напевно лічильник входів в меню в режимі SDM !!!

Додано: 17:34:48, 01 Січень 2013
В режимі меню в верх - вниз , в ліво та в право
кнопки на пульті та на телевізорі не реагують .
« Останнє редагування: 17:34:48, 01 Січень 2013 від Ігор Горбусь »
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #12 : 17:53:52, 01 Січень 2013 »
Який програматор для 24С64 є в наявності?PonyProg самий простий.
Найпростіший - JDM. І зараз маю. Ним можна й ПІКи програмити. Навіть зовнішнього живлення не треба...хоча то все рівно котрим, аби результат був.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #13 : 18:07:32, 01 Січень 2013 »
Хлопці - а там другий рядок ERR на фотографії що я виклав вище ?
Я так зрозумів що то помилки якісь , в сервісному меню пише розшифровку .
А може то він не заблокований а поломаний , он скільки їх повискакувало .....
Того і не можу зайти в сервісне  ..............
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...
« Відповідь #14 : 18:26:52, 01 Січень 2013 »
деколи пів- слова може допомогти  :) тому і пишу

Приклад
"Пример: Ошибка 12 9 6 0 0.
 После активации SDM, передние светодиодные покажет:
 1.
 1 длинный мгновение 750 мс (что является признаком десятичной
 цифры), затем пауза 1500 мс,
 2.
 2 коротких вспышек 250 мс, после паузы 3000 мс,
 3.
 9 коротких вспышек 250 мс, после паузы 3000 мс,
 4.
 6 коротких вспышек 250 мс, после паузы 3000 мс,
 5.
 1 длинный мгновение 3000 мс для завершения последовательности,
 6.
 Последовательность нач

Таблица 5-2 Таблица ошибке
 Описание ошибки
 0
 0 = нет ошибок
 2
 Дальний свет (BCI) защиты
 3
 Вертикальная защитная решетка
 4
 POR бит / +8 В защиту
 7
 Черный токовой защиты нестабильности цикла
 2
 8
 Генеральный я
 C ошибкой микропроцессора (M30620FCNGP)
 2
 9
 Я
 C ошибки при общении с PLL тюнер
 (UV1316E)
 2
 10
 Я
 C ошибки при общении с EEPROM
 (NVM на скорости, M24C64)
 2
 11
 Я
 C ошибки при общении с IF
 демодулятор (TDA9886T/V4)
 2
 12
 Я
 C ошибки при общении с Trident
 (SVPEX42)
 2
 13
 Я
 C ошибки при общении с HOP
 (TDA9332H/N3)
 2
 14
 Я
 C ошибки при общении с HDMI
 (SIL9011 CLU)
 2
 15
 Я
 C ошибки при общении с аудио
 Демодулятор (MSP3411G)
 2
 16
 Я
 C ошибки при общении с АЦП, RGB
 (AD9985KST-110)
 2
 19
 Я
 C ошибки при общении с SDRAM IC"
[close]

http://www.manualslib.com/manual/124047/Philips-L06-1e-Aa.html
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

 

Програмування пульта ДМ 600 під телевізор?

Автор DenjaРозділ Dreambox SD

Відповідей: 0
Переглядів: 1147
Остання відповідь 19:03:06, 15 Липень 2008
від Denja
Globo 6000 та телевізор LG-32LS345T

Автор vitlikРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 13
Переглядів: 3820
Остання відповідь 12:26:14, 11 Лютий 2013
від slavon
Сам виключається телевізор !

Автор Ігор ГорбусьРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 991
Остання відповідь 19:11:41, 05 Листопад 2007
від sasha1
Як правильно налаштувати телевізор?

Автор hmuraРозділ Майстерня

Відповідей: 1
Переглядів: 1398
Остання відповідь 18:07:13, 30 Квітень 2010
від RIZIK
Куплю лед телевізор

Автор roma45Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 529
Остання відповідь 19:12:12, 14 Грудень 2018
від roma45