Різне > Куплю - Продам
OPENBOX X-800
oleh61:
1. +++ якість картинки (скарт)на лед тб ,швидкість перемикання каналів,зручність меню опена -це вам не "гробик"
2. --- оф.софтова підтримка опенів давно закінчилась і з ему толк такий же ,як з ему жлобо (тільки biss,сека і покищо "пізнавальні" канали),хоча це в першу чергу залежить від зламаних систем кодувань
3.+++ зразу працює з картою екстри
4.SD тюнери -вчорашній день ? ,але переважна більшість каналів все таки SD -значить ,ще скоро "здирати підкови" :)
vaping:
Звонить мені мужик, треба прошити тюнера,питаю а навіщо ?Хочу дивитись канал Перець ,то треба мати тарілку на 85* та хорошого тюнера відповідаю,то маю каже мужик , а що за тюнер? запитую ,відповідає що Опен-S1 кажу що S1 непідходить треба кращій, мужик мені ,куди ще кращий ніж S1 та положив слухавку ,для кожного своє поняття кращого Я маю S7 рівно три роки тому вони коштували 2995 грн зараз я його й за 1000 непродам майже в 3 рази тобто Опен-800 повинен коштувати десь 170 грн + новий пульт =200грн
slavon:
--- Цитувати ---Я маю S7 рівно три роки тому вони коштували 2995 грн зараз я його й за 1000 непродам майже
--- End quote ---
:2funny: Ну Ти і порівняв друже - софтового Опена СД і лінуксового Фортіса, до тогож Твіна, нехай вже трохи по параметрах застарілого... :2funny: Десь 1,5 - 2 роки тому у мене стояв вибір між Фортісами (Опенами S7, 8 і навіть 9 ) і DreamBox. Дякуючи друзям на форумі (Роджеру і Анстроному), я взяв Дріма... Повірте мені на слово ні каплі про це не шкодую.. Фортіси хороші апарати для лінивого і невибагливого користувача (до речі один Аміго з форуму їх дуже любить тому що вони не мають "пропелера" :2funny: :2funny: :2funny:), а у справжніх по-ціновувачів САТ ТВ нашого форуму все ж таки повивен бути хоча б 1 Дрім... *-I
дядя Міша:
Якби mick34 згодився, я б купив за 200гр- з новим пультом, для колекції. Славік, кожен кулик- своє болото хвалить..Не для образи сказано, і думаю що мені пробачать за мою прихильність до Опенбоксів..
slavon:
--- Цитувати ---..Не для образи сказано, і думаю що мені пробачать за мою прихильність до Опенбоксів..
--- End quote ---
Та без питань... Нажаль цією 8 лінійкою це класна ТМ закінчилась ... Бо 5 лінійка і С1 - це та ж 8 лінійка, а Опен ХД це не Опен , а Фортіс який придається під його лейбою... Шкода звичайно але уся хороше колись закінчується... ca.,
Навігація
Go to full version