Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien

Заміна MAC адреси в AMIKO 8900

<< < (2/3) > >>

sanjababych:
Я би з радістю поміняв би провайдера, якби в приватний сектор хоч хтось ще провів би інтернет, тому мене 10 мегабіт повністю влаштовує (в порівнянні з 500 кілобіт через 3G )

slavon:
sanjababych Повірте мені на слово, як людині яка трошки розбирається у мережевих технологіях, ставте роутер, підключайте через нього необхідну кількість пристроїв яким потрібен вихід в нет (ПК, ноут, приймач ітд.тп.) і не партеся - все повинно не без проблем працювати  ca.,

sanjababych:
Та добре, з роутером якось розберуся, я тут порився в завантаженій з ресивера прошивці (spark) і в папці etc.tar.gz\etc.tar\.\etc\opera\opera_dir\userjs знайшов таке у файлі boxinfo.js
__spark_stbid__="xxxxxxxxxxxxx";
__spark_mac_address__="xx-xx-xx-xx-xx-xx";
як тут змінити мак і записати назад в ресивер?

slavon:

--- Цитувати ---Та добре, з роутером якось розберуся,
--- End quote ---
Ось я став переглядати тему і ніяк не второпаю що Ви хочете зробити ??? Ще більше не второпаю для чого
--- Цитувати ---Як замінити мак адресу в ресивері аміко 8900? Справа в тому що мій провайдер зробив привязку до мак, щоб не роздавали інет сусідам.
--- End quote ---
і до якого Вашого пристрою з його МАС-адресою зробив прив'язку провайдер  ??? І ще більше я не розумію для чого і на який МАС адрес Ви хочете змінити у своєму Аміко ??? Для початку раджу трохи підчитати матеріальну частину того усього - стек протоколів TCP/IP , MAC-адрес  ca.,

VictorZ!:
Нє, ну ситуація можлива- в мене теж "провайдер", тобто мій колега, купив собі найдорожчий інтернет, і в себе попрописував мак-адреси в роутері і включив фільтр по мак-адресі-і мережа ніби не закрита, і влізти ніхто не може. І роздає по wi fi кому тре, і за скільки треба. Особисто моїх там в нього 3 моїх пристрої прописано, так що людині очевидно просто треба повернути ту мак-адресу, яка була раніше і яка прописана там десь в провайдера, думаю..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version