Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Mgcamd 1.35a
slavon:
Потрібно перейменувати його на ПК так як є у приймачі , по моєму там є mgcamd_1.35. Старий mgcamd_1.35 перейменовуєм в приймачі на mgcamd_1.35.old. Копіюємо по ФТП новий mgcamd_1.35 і ставимо права 755, перевіреємо розмір 2 файлів він повинен бути ідентичний,з пульту рестартуємо ЕМУ... Якщо все працює нормально mgcamd_1.35.old можна на приймачі видалити... ca.,
Славік Панів:
а перейменованому на mgcamd_1.35.old. права змінювати? файл який я скачав має докладну назву - mgcamd.mips. Це і є назва чи назва mgcamd а розширення mips. бо я не знаю файл на ПК міняти на mgcamd_1.35а чи на mgcamd_1.35а.mips.???
і якщо не піде новий, то як діяти для відновлення старого?
slavon:
На старий не треба вони вже є, потрібно міняти права на новий файл
Перейменувати в приймачі mgcamd_1.35.old на mgcamd_1.35 , програма ТС запитає чи замінити, відповідаємо - замінити
Славік Панів:
файл який я скачав має докладну назву - mgcamd.mips. Це і є назва чи назва mgcamd а розширення mips. бо я не знаю файл на ПК міняти на mgcamd_1.35а чи на mgcamd_1.35а.mips.???
slavon:
Назва файлу повинна бути така як є в приймачі, я не памятаю на усі 100%,але по маєму там mgcamd_1.35. Тому дивилось як є в приймачі і файл в ТС mgcamd.mips на ПК перейменовуємо так як є в приймачі. Що тут не зрозуміло ??? У Лінуксі немає поняття типу файлу (розшиння файлу), таке поняття є тільки у Віндовозі... :2funny:
Навігація
Go to full version