Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Проблема з diseqc
Андрій:
Встановив антену на балконі.
По окремості - всі супутники показують (Sirius - 99%, Amos - 55%, Hotbird - 65%).
Якщо Sirius+Amos/Sirius+Hotbird теж показує, хоча й з нижчим сигналом.
Коли вставляю в diseqc всі три - показує тільки Sirius, на межі.
В чому проблема?
Антена 0.85, Київ. Тюнер - древній StarTrack 550D
slavon:
Конвертори (голови) які використовуєте ??? У мене було літом щось подібне з головами Паукс (білі) з нової партії... ca.,
Snoop:
--- Цитата: slavon від 14:29:42, 04 Листопада 2012 ---Конвертори (голови) які використовуєте ??? У мене було літом щось подібне з головами Паукс (білі) з нової партії... ca.,
--- End quote ---
Тих нових "каратишок" ліпше взагалі не брати, не всіма дісіками вони "дружать"!!! Інверто ставте
Snoop:
Всім привіт
Сам стикнувся з проблемою: ставив у середу антену на 2 тв!!!
Головки ортони дісіки ортони (кожух) кабель фінмарк690 підключаю свої тюнера все гуд усе льотає!!! Клієнт приносить свої 4100 мабудь з перших - нема сигналу тільки Хотбірд (порт1)! Я зразу подумав що це в дісіку справа не переключає на 2 - 3 порти!!!
Підключаю свої тюнера Q-sat st08 s orton X80. GI mini йде без проблем а його ні!!! Міняю дісіки на вінквести теж не йдуть, q-sat (кожух) пішли!!! мав ще при запас пауксіс (бутилкозакриваючі :-Р) на послідок, добре що не прийшлось ставити (стараюсь їх взагалі не ставити >:())!!!
kcander:
То не дісеки винні. Було таке саме з 4100 в маленьких корпусах. Замінив на 4060 і все пішло.
Більше їх небрав.
Навігація
Go to full version