Автор Тема: Проблема з diseqc  (Прочитано 3306 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Андрій

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +10/-0
Проблема з diseqc
« : 14:09:00, 04 Листопад 2012 »
Встановив антену на балконі.
По окремості - всі супутники показують (Sirius - 99%, Amos - 55%, Hotbird - 65%).
Якщо Sirius+Amos/Sirius+Hotbird теж показує, хоча й з нижчим сигналом.
Коли вставляю в diseqc всі три - показує тільки Sirius, на межі.

В чому проблема?

Антена 0.85, Київ. Тюнер - древній StarTrack 550D

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Проблема з diseqc
« Відповідь #1 : 14:29:42, 04 Листопад 2012 »
Конвертори (голови) які використовуєте ??? У мене було літом щось подібне з головами Паукс (білі) з нової партії...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Проблема з diseqc
« Відповідь #2 : 19:53:44, 04 Листопад 2012 »
Конвертори (голови) які використовуєте ??? У мене було літом щось подібне з головами Паукс (білі) з нової партії...  ca.,
Тих нових "каратишок" ліпше взагалі не брати, не всіма дісіками вони "дружать"!!! Інверто ставте
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Проблема з diseqc
« Відповідь #3 : 18:20:54, 22 Листопад 2013 »
Всім привіт
Сам стикнувся з проблемою: ставив у середу антену на 2 тв!!!
Головки ортони дісіки ортони (кожух) кабель фінмарк690 підключаю свої тюнера все гуд усе льотає!!! Клієнт приносить свої 4100 мабудь з перших -  нема сигналу тільки Хотбірд (порт1)! Я зразу подумав що це в дісіку справа не переключає на 2 - 3 порти!!!
Підключаю свої тюнера Q-sat st08 s orton X80. GI mini йде без проблем а його ні!!! Міняю дісіки на вінквести теж не йдуть, q-sat (кожух) пішли!!! мав ще при запас пауксіс (бутилкозакриваючі :-Р) на послідок, добре що не прийшлось ставити (стараюсь їх взагалі не ставити >:())!!!

www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
Проблема з diseqc
« Відповідь #4 : 21:41:20, 22 Листопад 2013 »
То не дісеки винні. Було таке саме з 4100 в маленьких корпусах. Замінив на 4060 і все пішло.
Більше їх небрав.
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
Проблема з diseqc
« Відповідь #5 : 10:42:29, 23 Листопад 2013 »
Постав 6х1, мало б і на клієнтських тюнерах піти все.

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
Проблема з diseqc
« Відповідь #6 : 11:27:14, 23 Листопад 2013 »
там після бж,кондюк барахлить,помойму 100 на 25..перед транзистором...тупо відкусуете.та навісним монтажом ставите.... An14
вже таких штук 5 попадалось...правда не ставив,а прошивав...ложив я миски ставити з гівном за копійчата >:(

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Проблема з diseqc
« Відповідь #7 : 15:11:48, 23 Листопад 2013 »
Постав 6х1, мало б і на клієнтських тюнерах піти все.
На Q-sat 4х1 (в кожусі) усе пішло тай поїхало  *-A *oohaa*
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
не підкажете о це за комутатор
« Відповідь #8 : 10:27:33, 04 Квітень 2020 »
не підкажете о це за комутатор

https://ibb.co/pjRpz9Z
« Останнє редагування: 11:32:40, 04 Квітень 2020 від slavon »
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Проблема з diseqc
« Відповідь #9 : 11:29:56, 04 Квітень 2020 »
Судячи з усього двохтортовий призначений для Німетчини, Австії чи Швейцарії де прийом ведеться одразу на 2 супутника Астра - 19Е, 23,5 Е
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
не підкажете о це за комутатор
« Відповідь #10 : 14:10:12, 04 Квітень 2020 »
Є у ньому ще переключатель у 2 положені!
1 положення sat a/b це зрозуміло між супутниками
2 положення opt a/b це що таке?
« Останнє редагування: 14:25:39, 04 Квітень 2020 від slavon »
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Проблема з diseqc
« Відповідь #11 : 14:23:26, 04 Квітень 2020 »
 An14 Snoop що в тебе з кодуванням символів ??? чому постійно якась біліберда на форумі замість кирилиці ???  :2funny: ca.,
Цитувати
2 положення opt a/b це що таке?
може це комутація DVB-T/С ... а ти гуглити не пробував ?? що вуйко Гугл з цього приводу каже ??? ca.,
« Останнє редагування: 18:32:55, 04 Квітень 2020 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Проблема з diseqc
« Відповідь #12 : 18:08:25, 04 Квітень 2020 »
An14 Snoop що в тебе з кодуванням символів ??? чому постійно якась біліберда на форумі замість кирилиці ???  :2funny: ca.,
Це коли починаєш редагувати і зберігаєш такий глюк робиь чомусь!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 318
  • Рейтинг: +527/-33
не підкажете о це за комутатор
« Відповідь #13 : 19:34:18, 04 Квітень 2020 »
Є у ньому ще переключатель у 2 положені!
1 положення sat a/b це зрозуміло між супутниками
2 положення opt a/b це що таке?
Пригадай, в старших моделях тюнерів , крім вибору портів в меню DiseqC були ще пункти
Tone A і Tone B - це і є режим OPT A/B , так само вибір входів А і В тільки іншим способом (Tone Burst).

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
не підкажете о це за комутатор
« Відповідь #14 : 06:28:59, 05 Квітень 2020 »
Є у ньому ще переключатель у 2 положені!
1 положення sat a/b це зрозуміло між супутниками
2 положення opt a/b це що таке?
Пригадай, в старших моделях тюнерів , крім вибору портів в меню DiseqC були ще пункти
Tone A і Tone B - це і є режим OPT A/B , так само вибір входів А і В тільки іншим способом (Tone Burst).
памятаю о ставив ва 4 портових дісека на 1 тюнер через 12в переключатель
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3200
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3848
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2632
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3547
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1245
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh