Головна категорія > Українські телевізійні канали

Либідь ТБ (Libid Tv) - черговий супутниковий оператор

<< < (9/50) > >>

Hurkot:

--- Цитувати ---Ось такі приставки схвалив Либідь (цитата): З приводу роботи ресиверів. Наш технічний відділ дав добро на використання наступних моделей приймачів для перегляду Либідь ТБ. Це: - Amiko 8240 - Amiko 8340 - Opticum X403 - Opticum X406 - Galaxy Innovation 2238 - Golden Media Wizard Р = HD - Openbox S4 Pro + HD
--- End quote ---

Hurkot:

--- Цитувати --- 'M1 (Україна)', 'Новий канал', 'QTV (Україна)' і 'СТБ' явилися в пакеті 'Либiдь ТБ' на 12169R (російський промінь), DVB-S2/8PSK/MPEG-4/Exset, SR 27500 , FEC 3/4.
--- End quote ---

oleh61:

ця гуска прилетіла , щоб заставити нас платити за те , що ми дивимся безплатно  >:(

slavon:
oleh61 Нехай попробують заставити , а ми подивимось що з того вийде....  :2funny: :2funny: :2funny:
Поки я не бачу що б мене заставило купити це неподобство від Лебедя...  *-I

Hurkot:

--- Цитувати ---Відповідаючи на ваші запитання:

1. Коли у дилерів буде обладнання?
У понеділок, 15 квітня ми починаємо відвантаження обладнання в регіони. Ми постараємося повідомляти про те, якому саме дилеру прийшло обладнання і по можливості яке саме.  :2funny:Ми розуміємо ваше нетерпіння, судячи з кількості ваших заявок :2funny:. Однак є обставини, які істотно впливають на процеси отримання і поширення обладнання;

2. Які канали ви збираєтеся транслювати через супутник?
На сьогоднішній день, як ви вже знаєте, в нашому пакеті Доступний перебувають 14 телеканалів. До кінця квітня їх кількість повинна зрости до 26. Ближче до червня-липня ми заповнимо пакет до 55 каналів;

3. Чи можна купити тільки лише карту, тільки лише CAM-модуль і карту або тільки лише
приймач і карту?
Можна, купити комплект обладнання, можна купити те, що вам необхідно. Остаточна ціна у дилера.

4. А чи буде мій ресивер працювати з Либідь ТБ?
На жаль, ми не встигаємо реально відпрацювати ваші запити з приводу сумісності
Вашого обладнання з нашими картами доступу, оскільки за останню добу до нас прийшли прохання про тестування 15 ресиверів. Якщо є фахівець, який може протестувати обладнання на рівні «привезіть карту, а я застромлю і дам відповідь» і він знаходиться в Києві, готовий під'їхати з картою і протестувати. Все інше процедурно-довго. Упевнений, що коли обладнання з'явиться у дилерів, стане набагато легше, оскільки дилери також можуть протестувати обладнання інших виробників.

Дякуємо всім за запитання та допомогу в роботі. Насправді Ваші ділові пропозиції та зауваження, як і спроба іронії, нами зрозумілі. Якщо ви хочете нам допомогти стати кращим, ми вітаємо це і відкриті співпраці.

Джерело Либідь ТБ
--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version