Головна категорія > Українські телевізійні канали

Либідь ТБ (Libid Tv) - черговий супутниковий оператор

<< < (7/50) > >>

gorich:
де тих лохів стільки набрати?! :2funny:
по моїм спостереженням,середньостатичний лох,на даний час в тотальній кредитній срацці.
це раз,а два-хто їм миску ліпити буде на 36-ий?!
знову приклад віазаду?!
ставимо пяццот тарелів на добу,навіть чаю не просимо :2funny: :2funny: :2funny:
помойму либлять ачередной данецкий лахатрон для атмивания бабла.
і пох їм скільки кліентів буде,надто все аляповато шито,навіть не стараються крапаль завуалювати,як наприклад екстра.

slavon:

--- Цитувати ---Так СС-ці тепер збільшуть продаж своїх приймачів в 3-5 раз.
--- End quote ---
За рахунок Лебедя ??? Я особисто в тому дуже сумніваюсь. Була озвучена ціна Лебедя 350 грн./рік за 50 каналів, наповнення пакету поки невідоме. Так ось за такі само приблизно гроші можна дивитися з допомогою "цьоці Шури" весь пакет +++, в додачу українські футболи, усю парнушнку з НВ 13Е

yuriks:

--- Цитата: slavon від 16:44:52, 06 Квітня 2013 ---за такі само приблизно гроші можна дивитися з допомогою "цьоці Шури"

--- End quote ---

навідміну від Либідя рекламу шуріка ти по 1+1 невключиш

slavon:
yuriks навіщо її рекламувати ??? Вона реклами не потребує, бо і без реклами не погано продається...  :2funny:  Хто дозрів матеріально і морально до платного тв той собі знайде як підключити. Тут проблема в іншому, як правельно зазначив шановний gorich - пересічному піплу зараз не до САТ ТВ та інших витребеньок - в людей банально не має грошей...  ca.,

oleh61:
я так думаю ,що із припиненням роботи ефірного аналогу ,настане час платного сат.тб ,
бо ПРавильна влада "створить  умови" для кодування відкритих сат.каналів -адже це ще одне джерело "пакращення" їх гаманців  >:(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version