Головна категорія > Українські телевізійні канали
Либідь ТБ (Libid Tv) - черговий супутниковий оператор
Snoop:
--- Цитата: kovall від 11:50:34, 10 Квітня 2014 ---а що робити установщикам, які поставили обладнання, ставити барикаду в себе в офісі та битку з каскою купувати :'(
--- End quote ---
А що робити гуртовикам які торгують обладнанням які мають на складах від пів ящика і до ... того металобрухту-тюнерів!!! :'(
ig0r:
сайт вже не працює!
VovanU:
--- Цитата: kovall від 11:50:34, 10 Квітня 2014 ---а що робити установщикам, які поставили обладнання, ставити барикаду в себе в офісі та битку з каскою купувати :'(
--- End quote ---
Людина підписував договір з Либлядью, а не з монтажником. Нехай подає в суд за недотримання договору. Звичайно, якщо установник на тому недотюнері наварив 50-100%, тоді треба ховатися, зараз це просто - в військомат. Там і каску відадут
Щукар:
--- Цитата: Snoop ---А що робити гуртовикам які торгують обладнанням які мають на складах від пів ящика і до ... того металобрухту-тюнерів!!! :'(
--- End quote ---
Звичайно,заднім числом давати поради завжди просто,але ж потрібно було хоч трохи аналізувати ситуацію,згадати участь
Му ТВ,Платформи,Поверхності...
Я особисто після краху тих фірм,від яких на згадку у мене залишилося їхнє обладанання,дуже обережно підходив до одночасних закупок більше кількох штук приймального обладнання для цього Лебедя.
arrows:
--- Цитата: Щукар від 15:21:25, 10 Квітня 2014 --- у мене залишилося їхнє обладанання
--- End quote ---
Куплю на запчастини по десять гривень за приймач.
Навігація
Go to full version