Головна категорія > Українські телевізійні канали

Либідь ТБ (Libid Tv) - черговий супутниковий оператор

<< < (37/50) > >>

slavon:
snikers Цього слід було і чекати, ніхто не буде транслювати 50-55 каналів, серед яких топові Футбол, Футбол+, Наш Футбол (від НТВ+) за 0,5 долара в місяць. Я не здивуюся якщо за рік в цьому пакеті залишиться 20-30% найгірших каналів, простіше кажучи - хламу + ті що йдуть в ФТА(БІСС) канали з трьохголового. Це тільки НТВ+ може дозволити собі транслювати 90 каналів (списку їх поки нема, див сусідню тему) за 1 долар в місяць. Та й то НТВ+ робить це не від доброго життя, а з метою поховати конкурентів та "цьоцю Шуру". Коли, у провайдера могутній спонсор - гаспром, то він собі може таке дозволити...  :2funny:  ca.,

vasjabr:
slavon Якби Ви мали багатого дядю, то Ви б дозволили собі багато чого... derisive.gif
А так приходится надіятися на власні мозолі. І так більшість з нас... :'( >:(
Правда, хто знає, що краще...  ca.,

slavon:
vasjabr  An14
--- Цитувати ---Якби Ви мали багатого дядю, то Ви б дозволили собі багато чого...
--- End quote ---
З цього приводу, моя покійна бабця, царство їй небесне, яка мала 2 класи освіти  церковно-приходської школи, казала : "Як би на жопі росли гриби, то до лісу ходити не треба було б ... " ...  :2funny:
На цьому фільозофію припинеємо і пишемо виключно по темі топіку...  ca.,

busk:
От і осінь надійшла, а кодування українських каналів на триголовому так і нема. :2funny: Зважаючи на останні політичні події України з Рашою, п'ята колона Калєснічєнків зараз у Верховні Раді не в фаворі й, думаю, ніяких кодувань на супутниках не відбудеться до закінчення президентських виборів точно. derisive.gif Не виключено, що обскубану пташку ще з України й викурять назад до "братського" народу. Та й на 36* НТВ Україна ціни з 1 жовтня скидає на пакети, що також для  "народного" телебачення плачевно.  *-P

ig0r:
EPG зник чи то тiки в мене?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version