Абсолютно згідний..
Питання досить неприємне і дурнувате, чесно кажучи,поскільки важко дуже зрозуміти логіку речей:
1.Чому офіціальний оригінальний тюнер ломається чи фактично відразу можна віднести в категорію браку і дивлюсь,що підробки взагалі не вилітають ..Як можна усвідомити такий факт?
2.Чому, коли відомі фірмі випадки явного браку..тим не меньше партію не знімають і не бракують,а відсилають покупцям..котрі на другий день вимушені відсилати на ремонт вдразу?Це ж явно б"є по іміджу фірми!!
3.Я особисто притримуюсь думки,що потрібно купувати завжди оригінали..Можна звичайно пити самогон,але якщо є розум в голові і пару копійок в кишені,то нормальна людина купує нормальну горівку..Так само і з тюнером і іншими речами..
Немаловажний також фактор сервісного обслуговування і як гарантійного так і післягарантійного..також важливий і момент з сертифікатами і іншими документами..про це писав вище..
4.Для мене маловажливо якісь хакерські штуки,поскільке це менінгіт і мало кому потрібне..основне для нормальних людей стабільність софта і якість заліза..Ніхто не буде ж кожен день перешивати тюнери..дай бог хоч канали вчасно добавляти і видаляти..
5.Я розумію,що важко конкурувати з підробними тюнерами..всім причому фірмам..але власне низькою якістю і високою ціною якраз навпаки підписується приговор..ОРИГІНАЛАМ!!