Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Globo 4100C - як перемикати / налаштувати DiseqC?

<< < (3/5) > >>

apafioz:
Шановні знатоки))) !  Зняв з ортон 4050 список каналів, і хочу його залити в Глобо 7010А. УАВАГА питання! Щось конвертувати нада, і якщо нада то чим, чи можна лити на пряму! файл с 4050 прикріплюю до питання. Дякую *-P

VANOS:

--- Цитата: apafioz від 09:35:06, 28 Листопада 2012 ---Шановні знатоки))) !  Зняв з ортон 4050 список каналів, і хочу його залити в Глобо 7010А. УАВАГА питання! Щось конвертувати нада, і якщо нада то чим, чи можна лити на пряму! .....

--- End quote ---
В загальному даний файл можеш лити в 7010А, (хоча все робиш на свій страх і ризик) всеж таки процесори на даних тюнерах різні, хоча програмне забезпечення схоже і шиються однаковими програмами.
Якщо шиєш, краще шити через AliEditor.
Я всеж нічого в даному списку не побачив особливого щоб заливати його, а не інший який можна скачати на сайті. :)

apafioz:

--- Цитата: VANOS від 21:28:08, 28 Листопада 2012 ---
--- Цитата: apafioz від 09:35:06, 28 Листопада 2012 ---Шановні знатоки))) !  Зняв з ортон 4050 список каналів, і хочу його залити в Глобо 7010А. УАВАГА питання! Щось конвертувати нада, і якщо нада то чим, чи можна лити на пряму! .....

--- End quote ---
В загальному даний файл можеш лити в 7010А, (хоча все робиш на свій страх і ризик) всеж таки процесори на даних тюнерах різні, хоча програмне забезпечення схоже і шиються однаковими програмами.
Якщо шиєш, краще шити через AliEditor.
Я всеж нічого в даному списку не побачив особливого щоб заливати його, а не інший який можна скачати на сайті. :)

--- End quote ---
Розумієш Шановний Ванос. ці тюнера стоять в одних людей, і вони хочуть щоб списки каналів були в однаковими на обох тюнерах, що роби... шити чи не шити? Може ще хтось висловить, свою думку?

Yaro:

--- Цитата: apafioz від 14:23:51, 29 Листопада 2012 ---вони хочуть щоб списки каналів були в однаковими на обох тюнерах, що роби... шити чи не шити? Може ще хтось висловить, свою думку?

--- End quote ---

Ага. Постав 2 однакові тюнери в обох користувачів. А що, реально. 

sazan:
Радив би,не ризикувати.Особисто пробував таке зробити-закінчилося тим,що вивів з ладу 7010А з усіма наслідками.Краще вже посидіти годинку,і вручну впорядкувати список.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version