Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
Реанімація тюнера GI S8120
Yaro:
--- Цитата: evgbut від 08:08:53, 15 Березня 2013 --- Мабуть флеш у ресі накрилась
--- End quote ---
А ти постав Енігму, для проби - якшо поставиться, то точно флешка. Потім Енігму знести не проблема.
evgbut:
що на спаркі те і на енігмі(бут бут і флешку не бачить що там що там Е2 була встановлена перезагрузки почались на Е2) ,ці процидури робились паралельно . Дякую за допомогу .викидать прийдеться в нашій глуші флешку замінить нереально
Yaro:
--- Цитата: evgbut від 08:16:14, 15 Березня 2013 ---що на спаркі те і на енігмі(бут бут і флешку не бачить що там що там Е2 була встановлена перезагрузки почались на Е2) ,ці процидури робились паралельно . Дякую за допомогу .викидать прийдеться в нашій глуші флешку замінить нереально
--- End quote ---
У fox-taras-a нова материнка була по 50 долярів, спитай. Та й чого зразу викидати, продай за півціни, якщо взагалі продавати є задумка...
Mxat:
--- Цитата: evgbut від 08:16:14, 15 Березня 2013 ---що на спаркі те і на енігмі(бут бут і флешку не бачить що там що там Е2 була встановлена перезагрузки почались на Е2) ,ці процидури робились паралельно . Дякую за допомогу .викидать прийдеться в нашій глуші флешку замінить нереально
--- End quote ---
У мого клієнта була така проблема весь час писало boot,я колупав його 4 дні теж думав що флешка,пробував різні відновлювальні прошивки,заливав новий boot,теж нічого.Допомогла лише заливка по ftp і то не з першого разу,а десь на третій раз прошився нормально,так що пробуй!
Yaro:
--- Цитата: evgbut від 08:16:14, 15 Березня 2013 ---що на спаркі те і на енігмі(бут бут і флешку не бачить
--- End quote ---
Ще можу запропонувати спробувати підняти ЖТАГом.
Навігація
Go to full version