Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien

Дампи користувачів (Amiko SHD-8900 Alien)

<< < (6/7) > >>

Іван Лютий:
Друзі , поділіться , будьте ласкаві , свіжим дампом на базі ПЗ 1.2.75 чи 1.2.76 зі зміненими бутлого , радіолого та шрифтом , буду вдячний . *-P

yura150480:
Якщо не можете поміняти через FTP ,то відкрийте ПЗ архіватором і поміняйте там ,а далі вже змінене ПЗ закиньте в тюнер..

Іван Лютий:

--- Цитата: yura150480 від 15:35:54, 06 Червня 2015 ---Якщо не можете поміняти через FTP ,то відкрийте ПЗ архіватором і поміняйте там ,а далі вже змінене ПЗ закиньте в тюнер..

--- End quote ---
Пробував я зробити так , але архіватор не створює потрібного формату архіву , я не розумію - чому з дампами для Аміко8900(Спарк) проблема , для інших проблем немає . *oohaa*

bodyan:
Прошивка для даних приймачів на відміну від тих  же Gi S8120, не дозволяє виконати повний бекап ПЗ+Список каналів+Плагіни. Проте це не проблема - просто виконайте поокреме завантаження прошивки, списку каналів і плагінів.

Іван Лютий:

--- Цитата: bodyan від 20:38:54, 07 Червня 2015 ---Прошивка для даних приймачів на відміну від тих  же Gi S8120, не дозволяє виконати повний бекап ПЗ+Список каналів+Плагіни. Проте це не проблема - просто виконайте поокреме завантаження прошивки, списку каналів і плагінів.

--- End quote ---
Дякую за пояснення , якщо можете допоможіть з дампом ПЗ зі зміненими лого на базі 1.2.75 чи 1.2.76 , а список каналів та плагіни я вкину свої , шрифти зміг змінити за допомогою флешки . ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version