Enigma / Enigma 2 > VU+ Zero4k/Uno4K SE/Solo4k/Uno4k/Solo2/Solo SE/Zero/Duo/Solo/Uno/Ultimo
[Picon] Пікони на VU+ від Domestic
Остап:
Не погано але хотілось би побачити це все діло в окремих списках по супутниках.
Ronaldo:
Пікони це круто, варто продовжувати, але з ними працювати потрібно довго! У мене наприклад не на всі канали й досі є пікони.
oleh61:
--- Цитата: Остап від 15:23:30, 11 Листопада 2012 ---Не погано але хотілось би побачити це все діло в окремих списках по супутниках.
--- End quote ---
підтримую
Domestic:
--- Цитата: Ronaldo від 15:35:42, 11 Листопада 2012 ---Пікони це круто, варто продовжувати, але з ними працювати потрібно довго! У мене наприклад не на всі канали й досі є пікони.
--- End quote ---
Повір, я працював дуже довго! Ті канали які я дивлюся на тих супутниках які у мене в підпису всі є..
Так що, викладати, чи ні?
Ronaldo:
--- Цитата: Domestic від 16:24:56, 11 Листопада 2012 ---
--- Цитата: Ronaldo від 15:35:42, 11 Листопада 2012 ---Пікони це круто, варто продовжувати, але з ними працювати потрібно довго! У мене наприклад не на всі канали й досі є пікони.
--- End quote ---
Повір, я працював дуже довго! Ті канали які я дивлюся на тих супутниках які у мене в підпису всі є..
Так що, викладати, чи ні?
--- End quote ---
Звичайно викладай - ЕРА, ТВіІнфо, Тоніс ХД, Перший юкрейн, Право ТВ і ще багато інших - є над чим попрацювати.
Навігація
Go to full version