Головна категорія > Strong
Strong SRT 8500 зелений індикатор
arrows:
--- Цитата: Android-80 від 13:02:01, 04 Лютого 2014 ---Хто ремонтує ноути, той зрозуміє
--- End quote ---
Так багато таких в основному nVidia. Багатьом перекатка не допомага, міняю чіпи, ціна від 800грн :2funny:. Вибачте за офтоп.
SergeyS:
--- Цитата: Yaro від 16:11:06, 06 Жовтня 2013 ---
В мене є такий ЕЖТАГ ЦПЛД, кому треба ремонт - звертайтеся...
--- End quote ---
Мені треба ... А поділитися схемою жтагу та програмою можливості немає? Бажано з інструкцією що-куди-як. Для сат-ресиверів же вся ця кухня давно розжована, думаю і для Т2 приймачів не набагато складніше вийде...
SERS3333:
На жаль проект ЕЖТАГ ЦПЛД платний, потрібно у автора купити програматор
arrows:
Заради статистики добавлю, під процесор добавлено флюс F3 та прогріто секунд 15-20 не знімаючи радіатора. Пацієнт ожив та працює вже другу добу не вимикаючись.
P.S. Після реанімації було скинуто на заводські встановлення, обновлене ПО по USB, одскановано канали.
Android-80:
--- Цитата: arrows від 20:57:17, 08 Квітня 2014 ---Заради статистики добавлю, під процесор добавлено флюс F3 та прогріто секунд 15-20 не знімаючи радіатора. Пацієнт ожив та працює вже другу добу не вимикаючись.
P.S. Після реанімації було скинуто на заводські встановлення, обновлене ПО по USB, одскановано канали.
--- End quote ---
Тимчасове явище на декілька днів, перевірено. Потрібно реболити, бо нагріється-охолене і контакт знову пропаде, хоча може тобі повезло.
Навігація
Go to full version