Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Несправності ефірних цифрових тюнерів.
Щукар:
Вчора абонент приніс мені Стронг 8500,який активовувався в травні 2012р.з скаргою,що замість 32-х каналів залишилося тільки 24.Справді,у списку було тільки 24 канали.Я пересканував приймач - він знайшов знову тільки 24.
Потім в той же день я всі канали видалив,скинув на заводські установки,(не вимикаючи повторно його з мережі),знову його прописав автопошуком,і знову було знайдено тільки 24 канали.В той же час інший приймач на цій же антені без проблем знаходив всі програми,рівень сигналу 100%.
Вже думав шукати,кому відправляти його в ремонт,але на всякий випадок знову видалив всі канали,скинув на заводські,вийняв шнур з розетки,запустив автопошук - і чудо всі 32 канали він знайшов.
Так і не зрозумів в чому справа,можливо потрібно було зразу після скидання його на заводські вимкнути його з мережі 220в ....
slavon:
:2funny: Як на мене все це свідчить про криве і сире ПЗ для цього металолому... ca.,
Щукар:
Так цей тюнер далі і працює.Канали перестали пропадати,тьху-тьху...
Astronomy:
Принесли стронг на морді горить зеленаий світодіод ! на пульт не реагує, на телевізорі ніяких признаків життя тюнера немає!
slavon:
An14 Astronomy порекомендуй кинути той металолом під поїзд, трамвай, трактор (необхідне вибрати), може запрацює... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
Навігація
Go to full version