Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Nbox і все решта
RomaF:
я чайник в сат тв і ніколи не говорив інакшого,
маю в дома Nbox і ще якогось старого самсунга з мотором, допоможіть все це підключити разом щоб працювало
vic:
В мене аналогічно як у вас Nbox і правда не самсунг старий,а досить пристойний дрімбокс7000..так от все в кучу з"єднав за допомогою звичайнго комутатора 0-12вольт..його і потрібно десь дістати..дефіцит нині в наших краях..далі ситуація виглядатиме так...ввімкнули самсунга-дивитесь все що годен..ввімкнули з пульта Nbox і дивитесь його..вимкнули-дивитесь самсунга..переміщати антену зможете правда лише самсунгом..але це вже діло техніки..деталі..
До інету підключений(укртелеком) і дрімбокс і Nbox..на дрімбоксі дивлюсь пакет НТВ+і НТТ,а на Nbox-і маю можливість слухати радіоканали непогані через інет..тут стоїть в мене свіч звичайний...Nbox автоматично визначає сітку і конфігурується сам..
RomaF:
я дійсно чайник, можу зєднати комп з принтером а далі китайська магія, не хочу задурно, пліз...
vic:
Ну сьогодні я вам не допоможу..крім того потрібно пошукати по об"явах де в кого є комутатор 0-12вольт..дефіцит в нас...а без нього...
RomaF:
не йде мова про сьогодні, будь коли...
думаю що в мене ця фігня є
Навігація
Go to full version