Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
автоінвертор 220V
Ankl:
акумуляторний шуруповерт відпадає бо телевізор не підключиш для демонстрації клієнту виконаної роботи , виходить або інвертор (його можна постійно з собою возити ) або невеличкий генератор .
NAZAR:
--- Цитата: Ankl від 08:25:28, 24 Серпня 2012 ---Міркую оснастити автівку такою штукою бо бува приїжджаєш до клієнта ставити таріль- а світла нема..... було по два рази наривавсь. максимум навантаження перфоратор 620 ватт. щоб три отвори в стіні та одну для кабелю просверлити ....яка потужність як швидко садять батарею хто що порадить?
--- End quote ---
Користуюсь таким пристроєм більш трьох років.Зроблений а Донецьку(важкий паллюко :2funny:)В ньому трансформатор як з лампового кольорового телевізора.Потужність 600вт.Мій перф-макіта 500 вт.А ккумулятор на авто не ідеальний.Заряду хватає на монтаж і настройку 2-х антен,і показ на тв з невеликою розповідю клієнту.Виручав не раз.
Ігор Горбусь:
В машині років зо три на НЗ вожу в дипломаті постійно з собою таку штуку !
Разів з десять вже виручав , потужність 1 кВт , стає авто акумулятора на те
щоб просверліти дири , виставити антену та навіть провірити у господаря
в хаті те що начудив !!! І заводится машина потім без проблем !
P.S. А вовка боятися то і в ліс не ходити !!!
Ігор Горбусь:
Одного разу приїхав ставити антену десь за 50 км.,
а перед тим пару хвилин на підстанцію в тому селі
впало дерево ! Так я поставив антену , провірив в
хаті , внушив господарю як користуватися пультом ...
А світло аж через три дні зробили !!!
А 100 км. туда - назад прокататися і
за затрачений час мені би ніхто
не повернув у разі провалу !!!
rata:
Якщо, потужності акумулятора не вистарчає для роботи (до 15хв. час сверління отворів)-
то заводимо автомобіль, підключаємо інвертор до акм. автомобіля , і працюємо. Ціна питання -
0,5л. палива ,що = 6грв.
Так робив сам, під час ЧЄ2012,коли грала наша збірна - кіт заліз на тр.підстанцію і зробив
високовольтне КЗ (згорів бідолаха), моїх акм. вистарило на 20хв.( плазма-300вт.). Кинув переноску до
авт.,завів двигун і дивився як наші програли............
Навігація
Go to full version