Головна категорія > Українські телевізійні канали
Як отримати карту на СТБ і т.д.
Юрко:
--- Цитата: Alexander;895 ---Доречі, це правильно в даному випадку.
Прочитавши масу статей в інтернеті, кажу, що це оптимальний варіант.
--- End quote ---
Ну може то і так, але перефразувавши виходить таке:
Ну раз ви так любите молоко, то чого собі корову не купите?:)
І головне у юридичному плані все буде Чікі-Чікі. Головне мати документ, що підтверджує право власності на корову і регулярно платити податок "На домашніх тварин":D
Alexander:
--- Цитата: Юрко;1185 ---Ну може то і так, але перефразувавши виходить таке:
Ну раз ви так любите молоко, то чого собі корову не купите?:)
І головне у юридичному плані все буде Чікі-Чікі. Головне мати документ, що підтверджує право власності на корову і регулярно платити податок "На домашніх тварин":D
--- End quote ---
В Європі з цього проблем не роблять - там вільно продають пакет.
Прем’єра коштує 9,99 євро, Словаки і Чехи продають UPC Direct від 4 у.о. і до 25 у.о., а там є що подивитись.
Нащі НТВ+ заламують так ніби там золото показують.
Доречі наші блатні канали притусувалися в цей довбаний пакет :mad:
Юрко:
Цілковито підтримую!!!
Подивився два тижні НТВ по шарі, і далі не дивився, хоч і гроші вже проплачені.
Чому, спитаєте?!
А тому, я дивлюся в основному тільки фільмові канали і МТВ Росія.
По МТВ 2-3 цікаві передачі на тиждень. А з фільмових цікаві лише Теле Клуб, Кіно Хіт і Прем"єра.
Ніби досить?!
Та де там, На тих каналах, як кажуть поляки "В кулко" крутять ті самі фільми. Тобто сьогодні фільм йде в 9.00, завтра в 11.00 і т.д.
В результаті за тиждень можна передивитися набір половини місяця, або і всього місяця.
ЗА ЩО ПЛАТИТИ 288 Грн. без ПДВ:eek:
Це дибілізм чистої води. Це газпром зробив собі кабельне через супутник і тішиться з того, що за 10 років існування НТВ назбирали з усього СНД
аж 500 000 абонентів.
!ПОЗОР!
vic:
Не все так сумно..пакет НТВ+ а в комплексі з НТТ Україна дає можливість задовільнити найвибагливіших..крім того і пакет Спорту тут на висоті-не має надто великих проблем з переглядом ні Лігі Чемпіонів ні інших трансляцій..крім того отримую можливість і подивитись свої канали-досить зручно-позиція ж то одна..
Крім того скоро повинні з"явитись карти на Поверхность-думаю,що на шарі вони теж будуть доступні в пакеті загальному..крім того можна і докупити модуль Триколор..добавляється стабільність в перегляді..
Шкода лише,що власне Україна,котра має на супутниках стільки каналів,що перелічити навіть важко,не має до сьогоднішнього часу такої своєї повноцінної платформи,тим більше конкуруючих між собою..
По фільмам..я вже якось років три не вмикаю навіть свій ДВД..нема нічого достойного уваги ні в Голівуді ні де інде..якийсь застой чи що..Звичайно ж тут на НТВ+ знаходжу старенькі фільми,котрі б я нізащо не купив би для перегляду на ДВД,а от так -подивитись можна навіть з цікавістю...
ihorp:
--- Цитата: vic;1362 ---Не все так сумно..пакет НТВ+ а в комплексі з НТТ Україна дає можливість задовільнити найвибагливіших
--- End quote ---
Ше би піднатужилися і укр доріжку вродили - ато яке воно нах
НТТ Україна? Так - ми ретранслюємо - ви хахли хавайте...
Навігація
Go to full version