Головна категорія > Українські телевізійні канали
Як отримати карту на СТБ і т.д.
djon-lb:
питання таке ? якщо не можна продавати чи давати карту умовного доступу людям? то чому неї не можна розшарити ??? (на некомерційній основі )
карточка на один канал всі ECM і CW будуть одні і тіж самі то карточка може розшарена на необмежену кількість людей аби в сервері був нормальний кеш і нормальне підключення до інету... при дозволенні каскадінгу то появилисяб і зелкала !!! і вовки були ситі і вівці цілі
vic:
Як ви собі міркуєте її розшарити?Хто має розшарити- телеканал?
Діло в тому,що карти доступу можуть отримати лише кабельні і ефірні оператори..простому смертному вона не доступна взагалі..крім того і шарити нема змісту власне свій український канал,котрий апріорі повинен бути загальнодоступний для жителів України..для чого платити за трафік?
sat-pl:
я напрклад шару ІСТВ і СТБ за 1.5 бакси... для мене це нормально...
djon-lb:
--- Цитата: sat-pl;2449 ---я напрклад шару ІСТВ і СТБ за 1.5 бакси... для мене це нормально...
--- End quote ---
ІСТВ я дивлюся з пакета нтв+нтн і мені платити 1,5 бакса за один новий канал ніякого смислу немає
YuriyCh:
Извините...может я и не прав в ниже сказанном. Я приобрел недавно комплект для просмотра спутникового телевиденья по той причине, что по наземной обычной антене мне надоело смотреть политическую рекламу в том числе на ІСТВ і СТБ. Даром даже нехочу смотреть эти каналы ІСТВ і СТБ. Это не только моё личное мнение но и у многих телезрителей тоже сложилось такое мнение о заполитизированных или как говорят заангажированных каналах......Заранее извиняюсь - может я и не прав.
Навігація
Go to full version