Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Ось така з шарою і дрімом проблемка
vic:
Зависа елементарно...я вже писав вище..що іміджі ні до чого і перспектив їх розвитку не бачу..ніхто з програмістів не хоче нині займатись безперспективними речами..а може й не можуть поскільки і Дріммультимедія всіх кинула..
Щоб в мене нормально працював мій дрім7000 я змушений був відійти на імідж чотирьохрічної давності..хоч більш меньш не висне тюнер..на дрім 500 старі іміджі не підходять...поскільки китайці викупили всі права і штампують нині, що хочуть..
Ми стоїмо нині на такому етапі,що старе вже ніхто не хоче вдосконалювати ,а нового поки що нема нічого!!
пи.си.я якось пробував налаштувати дрім 500 на свому супермаунті...шкода стало і свого часу і своїх нервів..висне безбожно без сигналу..налаштувати антену взагалі неможливо..
Тут не лише справа в самому залізі..але і в іміджі..
Хоча і залізо не ух і ах..
В мене таке враження виникло...беріть новий тюнер і відправляйте без розмов на ремонт..післясервіс центру-вони працюють краще і не ломаються..
kovall:
ну він не зависа просто я нагадував що після обичних каналів переключаю на шару і бах нема картинки клацаю по каналах нема перезагружаю ему теж нема пінгую сервер пінгуетьтя потім проривае і працюе нормально виключив його перейшов в стенбай підождав час те саме коли перехожу бистро по каналах на обичні і на шару бистро в стенбай і вихожу з нього все ок а після часу біда все вищеуказане зверху виконав
vic:
1.Ви виставили час реконекту:тобто через скільки секунд тюнер повинен піти в інет і запросити нові ключі?Ключі ж постійно змінюються через 10секунд!!Я ставлю 2 секунди поскільки в мене безліміт!!
2.Ваш тюнер не виходить в стенбай..він постійно конектиться до до інету,навіть в стенбаї..
3.Ясно що він у вас не висне,просто або проблема з налаштуванням часу реконекту,або з інтернетом,або з сервером шарингу..
Ви ж можете елементарно перевірити ваш інет просто постійно пінгуючи компом сервер шари..якщо піде пропадання пінгів--зразу в чоло б"єм інтернет провайдера..якщо пінги йдуть-сервер шари!!Других варіантів нема..я вже багато шарю і не бачу інших варіантів..
ще варіант-проблеми з самим тюнером або іміджем...я користуюсь рудрімом хакнутим..жодних проблем!!
olvik:
Я теж з цим боровся. Різны скрипти ставив. Аля з холодного старту всеодно довго включалась шара.Тільки з одним емулятором шара працювала як ракета:mgcamd_1.00p9a. Але він кріпти не відкриває.
vic:
В мене таких проблем нема..
Навігація
Go to full version