Технічний відділ > Різні технічні рішення
Як до Монітору ПК подати відео
Meloman:
Так можна дивитись все що можна підключить через відеовхід. У деяких моделях присутній фм тюнер
Дивись тут http://www.grand.ua/category/166/
SergeyS:
Приїхали.... ВИсновок: купуйте ТВ-тюнер..... На тюнері й дурний подивиться. А мені, наприклад, ця тема також цікава, на печі валяється 3 монітори 15". Викинути жалко, і нікому вони вже не потрібні. Якщо хто знає реально, чи можна до них "причепити" НЧ-відео і поділиться досвідом, був би дуже вдячний....
P.S. ІМХО не тільки я...
P.P.S. А місць застосувань такого "девайса", гадаю, кожен майстер з десяток би вигадав.....
caxa:
--- Цитата: SergeyS від 13:40:54, 09 Листопада 2008 ---Приїхали.... ВИсновок: купуйте ТВ-тюнер.....
--- End quote ---
Для того щоб на моніторі VGA відтворити ТВ відео сигнал потрібно:строчну розгортку змінити з 16кгц на 32кгц,кадрову -з50гц на 60гц сам відео розкласти на RGB ітд...все це неможливо зробити за допомогою аналогового нехитрого пристрою тому - "купуйте ТВ-тюнер".Я користуюсь таким тюнером,особливо зручно при перешивці тюнерів непотрібно бігать до телевізора
Ogirok:
Я активно користуюсь тюнером від Гранд. Ще 2 шт придбав для інших користувачів.
Велике спасибі Меломану за допомогу у виборі!!
DiD /7AHAC:
--- Цитата: Ogirok від 07:34:47, 10 Листопада 2008 ---Я активно користуюсь тюнером від Гранд.
--- End quote ---
Я теж
Навігація
Go to full version