Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)
Enigma v1.8 UA транзитне відео через DBox-2 ?
(1/1)
alenik:
Доброго усім здоров'я.
Зліпив я собі шнурок S-video - SCART, щоб дивитися з компа кінофільми по телевізору.
Але в телевізорі тільки один розєм SCART, отож, міркував я, підключуся до тюнера, а через тюнер
буду подавати на телевізор. Тільки марно все це, в своїй енігмі я режиму AV не знайшов.
Річ у тім, що на моєму шнурі немає сигналу блокування, тож потрібно переключати софтом.
Колись мав німецьку енігму, там така опція була, памятаю ще, на дисплейчику висвітлювався розєм SCART.
Може хто порадить живий софт з такими опціями, або може ця енігма це може, а я не розібрався?.
bodyan:
Фактично в кожній енігмі присутня дана опція - Меню -> Відеомагнітофон
alenik:
Меню -> Відеомагнітофон, є така опція, тільки там налаштування таймерів для запису відео вибраного каналу в заданий час, а мені потрібно просто перекинути відео чрез тюнер транзитом, з одного скарту на другий.
bodyan:
В Енігмі версії 1.8 переплутані пункти меню. Пункт Відеомагнітофон дійсно відкриває список таймерів, а от пункт Таймер якраз і перемикає на скарт відеомагнітофону :)
alenik:
пункт Таймер якраз і перемикає на скарт відеомагнітофону :)
Повинен перемикати, але не перемикає, тільки видає повідомлення: "if you can read this,your scartswitch doesn`t work"
Натискання зеленої кнопки, або кнопки ОК на пульті, викидає на попереднє меню що на картинці вище.
Пробував погратися з нестройками AV режиму в пункті системних налаштувань, відключив опцію автоматичного перемикання відео, але це нічого не дало. :(
Навігація
Go to full version