Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

Плагіни для Spark

<< < (6/7) > >>

Yaro:

--- Цитата: malyshka від 19:43:46, 29 Січня 2013 --- Завантажив ВІКАРД. Ніби все запрацювало. Не відкриває лише частину каналів на Цифрі+. Як поправити? Порадьте, хто знає.  an24

--- End quote ---

Там для Цифри взагалі нічого не прописано. Читати я ще вмію, тому й питав про ТВІЙ файл конфігурації...треба ж бачити, що в ньому, чи він такий же? Тоді лишилося прописати дані для Цифри так само, як і для інших провайдерів.

malyshka:

--- Цитата: Yaro від 19:03:03, 30 Січня 2013 ---
--- Цитата: malyshka від 19:43:46, 29 Січня 2013 --- Завантажив ВІКАРД. Ніби все запрацювало. Не відкриває лише частину каналів на Цифрі+. Як поправити? Порадьте, хто знає.  an24

--- End quote ---

Там для Цифри взагалі нічого не прописано. Читати я ще вмію, тому й питав про ТВІЙ файл конфігурації...треба ж бачити, що в ньому, чи він такий же? Тоді лишилося прописати дані для Цифри так само, як і для інших провайдерів.

--- End quote ---

Надіслав як особисте.

apafioz:
А хто допоможе налаштувати плагін вікард під Екстру?

DiD /7AHAC:

--- Цитата: apafioz від 14:57:30, 09 Лютого 2013 ---А хто допоможе налаштувати плагін вікард під Екстру?

--- End quote ---
apafioz в мене на тому плагіні, який я викладав вище Екстра працює дуже добре. Впишіть свої дані та дивіться на здоров'я.
Не забудьте, що плагіна не досить для перегляду. Потрібно "добро" від цьоці шури.
Якщо потрібна її адреса пишіть у приват.

apafioz:
Днякую Діду, шури налаштування, є вікард не можу налаштувати, якраз той що ви виклали, не знаю куди що прописати, не могли б помогти?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version