Автор Тема: Чи можливо прошити даний тюнер  (Прочитано 2463 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній юзер

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Чи можливо прошити даний тюнер
« : 20:44:30, 11 Червень 2012 »
Доброго здоров'ячка всім!Маю тюнер(аналог Globo 4100c-ALI m3329c),в якому відсутній RS-роз'єм.
Чи можливо його прошити?Якщо так- то яким чином?
У вкладеннях деякі фотки.Наперед вдячний за посильну поміч.

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Чи можливо прошити даний тюнер
« Відповідь #1 : 22:29:41, 11 Червень 2012 »
Думаю що тільки джитагом .
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній юзер

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Чи можливо прошити даний тюнер
« Відповідь #2 : 13:33:39, 14 Червень 2012 »
Доробив RS гніздо,злив дамп потім залив новий.Вмикаю тюнер-йде заставка і тюнер зависає.Після заливки старого дампу тюнер оживає.Розшифровка старого дампу:bootloader ETK01-010 2007-3-22 maincode ETK_1201.Куди далі копати?На ттюнері дисплею нема,лише два світлодіоди(power/standby i signal)
« Останнє редагування: 13:41:20, 14 Червень 2012 від юзер »

Присутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 484
  • Рейтинг: +770/-21
Чи можливо прошити даний тюнер
« Відповідь #3 : 14:12:40, 14 Червень 2012 »
а це часом не Skymaster DXS-5  в його мабуть нема емулятора
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній юзер

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Чи можливо прошити даний тюнер
« Відповідь #4 : 15:29:02, 14 Червень 2012 »
Його назва 703169media price,а в середині проц-.ALI3329c,RAM- IS42S16400B,FLASH-B16-75HCP

Відсутній roshja

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 88
  • Рейтинг: +0/-0
Чи можливо прошити даний тюнер
« Відповідь #5 : 07:53:17, 24 Червень 2012 »
lorton 4100c.яку прошивку потрібно щоб працювало з CAMBridge с модемом SIM300 ..я тепер зробив налаштування але добре не працює...стаю на кодований канал включаю сим300 все загружаеться канал відкривається але коли переключу на інший код канал то червона світить а жовта і зелена гаснуть і тиша..переключу на некод канал потім знову на код канал і йде спочатку загрузка сим 300.....
Один 36.
другий:4W,4.8Е,13Е,
amiko shd-8900 alien
denys h.265
Uclan b6 metal
uClan Ustym 4K PRO:

 

Тюнер @-Star ASR 3510MA, @-STAR 3530 МА

Автор SERS3333Розділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 20
Переглядів: 11730
Остання відповідь 15:50:33, 19 Липень 2017
від bodyan
DVB-T2 тюнер DVB-T2 IPTV+YouTube+MEGOGO- Redtube и Youport

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 21
Переглядів: 6767
Остання відповідь 11:06:16, 08 Грудень 2019
від vlad63
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2030
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Orton 4100c -тюнер не стартує-ледь мерехтить червоний світлодіод

Автор andre33Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 11
Переглядів: 4825
Остання відповідь 13:01:43, 31 Травень 2015
від slavon
Чим замінити мікросхему ОЗУ IS42S16400B-7TL(тюнер Євроскай)

Автор zloj vitosРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 779
Остання відповідь 09:34:35, 20 Березень 2009
від zloj vitos