Автор Тема: Orton 4100C Не можу прошити!!!!!  (Прочитано 2354 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vicuk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« : 18:53:07, 11 Червень 2012 »
Допоможіть прошити Orton 4100C (1.2.82 EMU Версія H/W 1.0.00 Версія загрузчика М3329С 1.0.3 ост обновл 19.01.2009)                 Прошивав з допомогою Upgrade_for_3329c_card_reader1.0.14 і з допомогою System Upgrade 08-07-2007. З допомогою Upgrade_for_3329c_card_reader1.0.14 годину назад прошив свій старенький Globo 4050 а Orton не йде!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'(                                                     

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #1 : 19:43:17, 11 Червень 2012 »
Неможете,то перейдіть у відповідну тему і почитайте,а нестворюйте тем котрі є вже на форумі. Вам сюда
http://sat-ukraine.info/index.php/topic,3415.0.html
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній vicuk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #2 : 19:56:12, 11 Червень 2012 »
Дякую за допомогу ,але там немає вирішення моєї проблеми!

Відсутній vicuk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #3 : 19:57:27, 11 Червень 2012 »
Чому глобо 4050 шиє ,а ортон нехоче??????????? >:(

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #4 : 22:11:17, 11 Червень 2012 »
Якщо дасте відповідь на декілька запитань, то постараємось вам допомогти.
1. Операційна система?
2. Шиєте через перехідник?
3. Яку ошибку вибиває програма?
4. Що світить на таблі танера?
5. Розпайка ком-порта...
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній zenoviy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +26/-0
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #5 : 23:32:31, 11 Червень 2012 »
Чому глобо 4050 шиє ,а ортон нехоче??????????? >:(
Проблема вирішується просто,занеси тому хто займається прошивкою і незабуть заплатити

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #6 : 06:36:20, 12 Червень 2012 »
Попробуйте програмою Upgrade BY SOIRNET
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #7 : 11:43:58, 12 Червень 2012 »
zenoviy, людина просить допомоги то треба допомагати, тому ваші слова недоречні..
Порада sienya-слушна...
vicuk, можливо ви не проставляєте в програмі Allcode+bootloader ?
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній vicuk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #8 : 16:34:57, 12 Червень 2012 »
Проставляю прошив Глобо 4050 через 5 хвилин підключив  Ортон не шиє.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #9 : 17:17:31, 12 Червень 2012 »
Шановний, ви явно не хочете щоб вам допомагали, чи ви граєтесь із нами? Відповідь #4 для кого була написана?... тему закриваю, віднесіть тюнер до спеціаліста!
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Orton 4100C Не можу прошити!!!!!
« Відповідь #10 : 18:51:03, 12 Червень 2012 »
Дядя Міша, зауважу, що зараз багато розвелося мудрагеликів та писак,  які форум зовсім не читають ( а може подібна проблема була, наприклад  ASH), створюють нові теми, бо хочуть готові рішення, а написати конкретно що відображається на індикаторі то нема, та і дуже велике здивування викликає те,  що людина шиє один тьюнер, потім інший, якщо хоче цим заробляти бабло то хай подумає чи багато заробиш.., так як тьюнерів різних багато і до кожного інший підхід...  взагалі мене щиро дивує навіщо їх "шиють" (чорними чи білими нитками), чи не простіше тих декілька каналів з пульта пошукати та ключі ввести..?  derisive.gif
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 8739
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Продам Opticum 9500, Opticum 4100C, 4ORTON 4060 CX + карта Xtra TV.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 6
Переглядів: 4066
Остання відповідь 08:11:37, 11 Листопад 2011
від vitivan
Ремонт БЖ Digital Satellite Receiver 4100C на ШІМ Viper 32A.

Автор ДжонсонРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 1928
Остання відповідь 16:56:53, 05 Травень 2018
від Джонсон
Прошивки для Globo 4100c, на яких працює шара.

Автор maxtreme-2008Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 3320
Остання відповідь 11:32:44, 15 Липень 2009
від ates4
USB-JTAG програматор для реанімації OPTICUM 4100C

Автор голичРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3410
Остання відповідь 19:13:41, 04 Січень 2010
від Yaro