Автор Тема: Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)  (Прочитано 6170 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
« Відповідь #15 : 18:39:29, 06 Серпень 2012 »
Був встановленый ось цей іміджhttp://sat-ukraine.info/index.php/topic,11006.msg120419.html#msg120419 на ньому в плагінах MGcamd відсутній і немає там ніяких кружочків. Емулятор знайшов, підказав модератор сусідньої гілки bodyan, але на кольорові кнопки пульта ресивер реагує

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 581
  • Рейтинг: +289/-14
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
« Відповідь #16 : 19:06:27, 06 Серпень 2012 »
стоп-стоп-стоп..... там трохи не так-якщо тобі підказали, як і куди класти файли емулятора, то в плагіназ має бути видно мжкамд.  потрібно стати на нього (вверх-вниз) і натиснути ОК, тобто активувати або деактивувати емулятор. якщо біля мжкамд червона кнопка, стаєш на нього і натискаєш ок, колір має змінитись на зелений- всьо, емуль запущено.  Ну нібии зрозуміло ж написав, нє???
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
« Відповідь #17 : 19:59:01, 06 Серпень 2012 »
Вибір емулятора Menu-> HDMU Center -> Softcam Control і активуються(деактивуються) вони кольоровими кнопками на пульту. Ви мабуть путаєте з іншими іміджами, нє???

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5952
  • Рейтинг: +7573/-0
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
« Відповідь #18 : 08:01:41, 07 Серпень 2012 »
При подальшому виборі mgcamd або oscam дійсно пише про неактивний софткам, проте насправді активація емулятора відбулась :)
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
« Відповідь #19 : 16:36:32, 07 Серпень 2012 »
А як дізнатися який емулятор активний? Стати на потрібний і натиснути кнопку автозапуска? Попередньо вимкнути червоною кнопкою непотрібний? Дякую.

Відсутній МАКАР

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +0/-0
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
« Відповідь #20 : 17:35:29, 08 Вересень 2013 »
Хто скаже, як на іміджах HDMU картинка?А то я вже ставив різні іміджі Енігми2, але картинка на них в порівнянні зі спарком        (ПО 1.2.61) м"ягко кажучи не радуе.
Для щастя, для добра -
Борімось проти зла!!!

Відсутній turs

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 16
  • Рейтинг: +11/-0
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
« Відповідь #21 : 10:19:04, 10 Вересень 2013 »
Бекап іміджа HDMU_940_E2_spark_211_git_4281_nodebug_nolcd_Diff2_Flash

Скріншоти скіна Nobile:






Завантажити

Привіт,

скін  Nobile присутній в останніх версіях HDMU, чи його потрібно окремо ставити?
Якщо окремо - підкажіть де можна потягнути.

 ca.,

 

Як відрізнити Kathrein UFS910 "китайця" від "оригінала"

Автор valera_sihovРозділ Kathrein HD

Відповідей: 4
Переглядів: 1937
Остання відповідь 08:47:19, 30 Вересень 2008
від Android-80
Новини від "Стронг"

Автор kolobokРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 2380
Остання відповідь 21:53:57, 25 Червень 2007
від Ігор Горбусь
Xtrend ET9500 - чергова новинка від Xtrend

Автор bodyanРозділ Xtrend (Clarke Tech)

Відповідей: 0
Переглядів: 1972
Остання відповідь 17:34:58, 03 Березень 2012
від bodyan
Куплю або прийму в дар дисплей від Nokia 6100 (6610,2600,7200,7250,3100)

Автор svidrakРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1199
Остання відповідь 19:25:33, 06 Липень 2013
від AndriyLviv
Новий російський пакет «Континент ТВ» від оператора Оріон Експрес

Автор slavonРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 2709
Остання відповідь 08:20:24, 01 Вересень 2011
від SLAVASAM