Головна категорія > Українські телевізійні канали
Хочуть закодувати усі Українські канали.
oleg_lezha:
--- Цитата: mmm60pr від 10:54:37, 29 Травня 2012 --- Всі ці канали - це безперервна реклама, яка часом перебивається відривками якихось шоу, фільмів, передач.
--- End quote ---
Якщо Ви установник САТ-ТВ, то чи наважуєтесь говорити вищевказану фразу клієнтам, яку хочуть придбати комплект на 3-и голови(ФТА+БІСС)?Хоча сказане---100% правда.
Android-80:
А ви пам'ятаєте, що ще Льончик Черновецький хотів гребти золото з тарілок (супутникових), а наші вельмишановні региандюки (регіональні бандюки) все-таки вирішили втілити ідею в життя.
Все до чого торкається Космос перетворюється на золото ((С) Леонід Черновецький) :-Р
oleg_lezha:
Мій прогноз:Перший Національний закодують, а замість нього люди будуть дивитись канал РАДА.Там багато цікавого можна побачити, як принаймні на минулому тижні. :2funny:
slavon:
--- Цитувати ---Якщо Ви установник САТ-ТВ, то чи наважуєтесь говорити вищевказану фразу клієнтам, яку хочуть придбати комплект на 3-и голови(ФТА+БІСС)?Хоча сказане---100% правда.
--- End quote ---
Я наприклад завжди кажу людині правду і завжди радив брати приймачі з cr & підтримкою сs... Але вибір завжди за клієнтом, ті хто взяв найдешевші Жлобо 4100 будуть дивитися Евро 2012 в аналогу з ефіру або на ЕМУ (з іноземним коментарем)... І як кажуть у нас - нема на то ради...
--- Цитувати ---"Кодування призведе до поліпшення якості контенту, який закуповують вітчизняні мовники, так як їх трансляція буде краще монетизуватися", - заявила директор оператора супутникового ТБ компанії Viasat Оксана Ферчук. За її словами, зараз телеканали, які отримують ліцензії в Нацраді з телебачення і радіомовлення, і так зобов'язані кодувати сигнал. Але не всі з них сумлінно виконують цю норму.
--- End quote ---
1. З пані Ферчук все ясно - Віасат УА (Віжин ТВ) зараз в глибокому заді, правельніше буде сказано у Віа-заді і кодування йому українських ФТА йому допоможе як мертвому припарки...
2. Також приблизно ситуація із Зеником з його малопотужними передавачами та недолугим покриттям ...
3. Враховуючи надвелику кількість реклами на більшості українських каналів, максимум у що вони можуть закодуватися, виконуючи цей маразматичний закон це БІСС... :2funny: ca.,
stepan_kv:
З великої хмари малий дощ. Я думаю, що поговорять і на тому і закінчиться. Навіть самі синюшні риги такого свому паханату не пробачать :2funny:
Навігація
Go to full version