Головна категорія > Українські телевізійні канали

1+1!увага! сигнал буде закодовано!

<< < (19/30) > >>

LvivR:
Так вчора ж другий матч Манчестера вже йшов відкрито(тобто кодування зняли:) ).??? А на рахунок ICTV і СТБ то вже цікаво
я про :
BRW  

А мені цікаво,який ідент вони будуть використовувати??? Якщо,той самий,що в СТБ та ICTV,то було б дуже добре,бо шара є в багатьох!

Дуже шкода але в мене 1+1 закодували цієї ночі Не знаю як випровдовування їхні але все одно це якась дурня
І зразу питання про СТБ та ICTV поможіть з шарою

Android-80:

--- Цитата: 'LvivR;20790' ---А мені цікаво,який ідент вони будуть використовувати???
--- End quote ---

Завтра скажу який!!! Коли буде кодованим,тоді можна і визначити ідент:D
Але,якщо вже і 1+1кодують,то думаю на ринку сат тб будуть кардинальні зміни:mad:  Я вже навіть подумував про хитрі тюнера з шарою:D  Але телефон та всі прибамбаси,ховаються в тюнер всередину:D  Відповідно тюнер пломбується. Можливо у вас виникне питання поповнення рахунку телефона??? А все дуже просто-поповнення буде здійснбватись вами самими,тобто з номера на номер!!! Це тільки мої фантазії,які скоро можуть перетворитись в реальність!:cool:
    Не буду відлучатись від теми кодування 1+1:D  В чора дзвонив до знайомого,який працює в студії(колєга) і хотів з ним перечірікати про карту доступу,але виявляється,що це дуже серйозна справа:( . Так що...

tosat:
Можливо справа і серйозна, ален 1+1 я вчора по шарі дивився...:)

sat-pl:

--- Цитата: LvivR;20790 ---Так вчора ж другий матч Манчестера вже йшов відкрито(тобто кодування зняли:) ).??? А на рахунок ICTV і СТБ то вже цікаво
я про :
BRW  

А мені цікаво,який ідент вони будуть використовувати??? Якщо,той самий,що в СТБ та ICTV,то було б дуже добре,бо шара є в багатьох!

Дуже шкода але в мене 1+1 закодували цієї ночі Не знаю як випровдовування їхні але все одно це якась дурня
І зразу питання про СТБ та ICTV поможіть з шарою
--- End quote ---

шара непрогоде вчора тестував-)

Android-80:

--- Цитата: 'tosat;20819' ---Можливо справа і серйозна, ален 1+1 я вчора по шарі дивився...
--- End quote ---

На якому іденті???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version