Головна категорія > Українські телевізійні канали
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
Vad:
Можливо вони почнуть кодуванняЮ, коли щось проясниться з картами доступу, чи якась ПоверхностьТВ почне працювати з фіз.лицями...
vic:
Діло в тому,що тести кодування ми вже бачили..що танцюристу заважає -ми нажаль точно не знаємо поскільки не має заяви телеканалу жодної..єдине хто може прояснити-це кабельні і ефірні оператори,котрим повідомлення про строки кодування надсилаються офіційно..ми ж поки неофіційні користувачі каналами українськими на супутниковій орбіті--і ви це чудово знаєте..для телеканалів-ми фактично не існуємо як факт їхньої аудиторії і тому і нема предмету для дискусії з нами-користувачами саттб..
slavon:
--- Цитата: Otto von Schtirlitz;3499 ---Ну х...й з ним! Нехай и цей перекодують! У PowerVu! Для надежности так сказать!
И вси инши нехай закодують, НАМЕРТВО!
Бо на цей "видбилювач" и "сычевомочеви проблемы" вже неможлыво дывытысь! Тьфу !
--- End quote ---
Цеж треба бути повним ідіотом щоб закривати канал на якому 20 хв. довбаний серіал або новини і потім приблизно стільки ж реклами. Я маю на увазі 1+1, новий, СТБ і тд.тп. Та вони ще повинні нам доплачувати за те що ми це "гімно" дивимось.
Коріше вжеб затустили нармальний украінський пакет типу Віжин ТВ або Поверхность з карточками доступу для індивідуальних споживачів за приємлиму плату (20-30 грн. на місяць). Я готивий платити за перегляд програм без реклами.
vic:
Ви очевидно не розумієте про що пишете або неуважно читаєте...
Ще раз повторюю..канали зі супутників транслюються для різних операторів :кабельних,ефірних...і жодним боком не для індивідуальних власників тарілок-для нас існують платні платформи,наприклад, НТТ Україна..те що вони появляться на якійсь платній платформі кодовані не ознатиме,що канал буде без реклами!!Буде так як іде через ефірне ТБ!!
Хочете дивитись якісно наші канали через саттб-купуєте карту доступу-не хочете..дивитесь ефірку!!кабельне...
Alexander:
VIC - так коли все-таки будуть ті картки умовного доступу?
Про них вже 2 роки активно розповідають на форумах і нічого нема...
Я звертався з офіційними листами на 1+1, СТБ, ІСТВ, Новий канал - відповідь =0.
Я розумію, що вони орієнтуються на кабельників, але ж народ за свої кошти придбав обладнання і тепер що? Викидати це обладнання на смітник?
От я не раз питав у наших телевізійників по Ужгороду і району про ці картки, мені всі заявили, що є ефірне ТБ, кабельне "Тевіант" (доступне лиш в окремих районах), Цифрове ефірне "Преміум ТВ"....
Але навіщо мені тепер придбавати нове обладнання і платити додатково гроші?
Навігація
Go to full version