Головна категорія > Українські телевізійні канали
1+1!увага! сигнал буде закодовано!
Android-80:
--- Цитата: sat-pl від 19:11:02, 07 Листопада 2007 ---
--- Цитата: mvtlm від 11:14:44, 07 Листопада 2007 ---Підтверджується, що 1+1 показує на шарі в укр пакеті.
--- End quote ---
У мене тоже вже показує :cool:
--- End quote ---
У мене таж сама історія,але коли глючить ОГО,то дивлюсь з ефірної антени :2funny:
Black_Jack:
--- Цитата: satyrn від 15:37:49, 24 Жовтня 2007 ---Я неможу зрозуміти як можна закодувати рекламні канали,по них показують одну рекламу а в перервах міх ними якісь цікаві передачі і фільми.
--- End quote ---
а у нас все можна. Так само як закодовано ТРК Україна, ICTV, СТБ та Новий канал. Правда два останні на сьогоднішній день йдуть відкрито, не відомо лишень чи то надовго. Але вось на рахунок ТРК Україна та ICTV, я маю великі сумніви, що по них не показують реклами. Особливо ICTV, адже це лідер по кількості та тривалості реламних блоків. І викинути з закодованого каналу ICTV рекламу - то значить повністю змінити його програму в порівнні з ICTV, який транслюється по Україні через ретрансляційні вишки.
Demon4ik:
Що..? Знову почалося? Сьогодні в віасесі. тест, чі вже назавжди? Хто наступний....
Meloman:
--- Цитата: Demon4ik від 21:53:15, 08 Квітня 2008 ---Що..? Знову почалося? Сьогодні в віасесі. тест, чі вже назавжди? Хто наступний....
--- End quote ---
Це мабуть через футбол як завжди.
ioan:
точно через футбол,якраз в акурат перед матчем вирубали,а не так як раніше,на цілі сутки.Но шара рулить-футбол дивлюсь by........
Навігація
Go to full version