Технічний відділ > Різні технічні рішення

проблема з частотою

<< < (2/3) > >>

joker2706:
підкладав опен с1; 4100с ще старої закалки, який працює в мене без жодих проблем. Кабель Sprint. Забув сказати - антена підключена не на пряму до тюнера, а через розетку. Але розетка не для СТБ, а для звичайної антени

slavon:

--- Цитувати ---підкладав опен с1; 4100с ще старої закалки, який працює в мене без жодих проблем
--- End quote ---
Я так думав ..., а в принципі що можна хопіти від дешевого китайського 4100с ....

--- Цитувати ---Кабель Sprint.
--- End quote ---
Який  Sprint. нормальний польський S660 (S690) чи наш s6 (зроблений невідомо де і ким) ????
--- Цитувати ---Забув сказати - антена підключена не на пряму до тюнера, а через розетку.
--- End quote ---
Викидай ту разетку. Вже краще для продовження кабелю поставити простий з'єднювач (бочку) ...  ca.,

sazan:
В розетках- для звичайної антени треба викинути з неї делітель(два резистори) і підєднати кабель напряму. Був у мене такий випадок,так амос взагалі не працював.

hmura:
З антенної розетки

Завжди так роблю та немаю проблем із затуханням сигналу  O0

slavon:
sazan Це все добре Ви пишете, але часто в такі телевізійні розетки імпортного (китайського) виробницва зроблені як одне ціле і добратися до тих резисторів практично не можливо. Як на мене простіше від тої розетки залишити тільки корпус і кришку, а саму "резетку" замінити з'єднювачем (бочкою)...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version