Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Скаче рівень сигналу

(1/3) > >>

Олег:
В тюнері побувала вода затекла через кабель сигнал є тільки на амосі і ще нижній діапазон на нотбірді і те його рве напруги на виході вч блока 13.7 та 19.2 В відповідно поміняі вч блок лм 317 результату не дало підскажіть що ще і де подивитись амос працюе але сигнал скаче з 85 до 30

SashaTv:
 Мережевий електроліт 47x400v в БЖ замінювали?

Олег:
я підставляв інший блок живлення з завідомо робочого тюнера результату не дало вода була у вхідному блоці я його замінив результату також не дало

arrows:

--- Цитата: Олег від 16:40:08, 03 Квітня 2012 ---В тюнері побувала вода затекла через кабель сигнал є тільки на амосі і ще нижній діапазон на нотбірді і те його рве напруги на виході вч блока 13.7 та 19.2 В відповідно поміняі вч блок лм 317 результату не дало підскажіть що ще і де подивитись амос працюе але сигнал скаче з 85 до 30

--- End quote ---
Було таке, але з четвертим портом замоченого дісека. Розібрав, почистив, плату промив в ультразвуковій ванні, зібрав, працює як годинник.

Олег:
плата чиста вода була у вхідному блоці його я замінив сигнал скаче напруги чуть збільшені 13.8 і 19.2 В

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version