Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Прийом польских телеканалів DVB-T
Анатолій Кеба:
Авалон 13, а яка у Вас антена, в якому районі знаходитесь
та чи використовуєте підсилювач? Дякую!
avalon13:
район аеропорта, про антену я писав тут
Підсилювач такий
але він в мене не наверху біля антени, а внизу біля телевізора. Немає можливості піднятись на дах, хтось забив двері цвяхами-двохсотками намертво >:(. Мабуть після того як стелили новий брезент і заливали смолою.
slavon:
Біля ТВ з нього толку нуль. Треба нести на дах ...
klok-oleg:
Я вже минулий раз писав, що потрібно для стабільного прийому польських каналів з Перемешля це антена типу хвилйовий канал або ягі і підсилювач LNA-177 атакож імпортній кабель.Ні в якому разі старий совєтский чорний,він до дупи. В мене іде стабільний прийом 22 канали з даху 9-го поверху на Левандівці. Кого цікавить більш детальніше звоніть 097 476 38 22
Анатолій Кеба:
--- Цитата: klok-oleg від 20:09:45, 20 Листопада 2013 ---Я вже минулий раз писав, що потрібно для стабільного прийому польських каналів з Перемешля це антена типу хвилйовий канал або ягі і підсилювач LNA-177 атакож імпортній кабель.Ні в якому разі старий совєтский чорний,він до дупи. В мене іде стабільний прийом 22 канали з даху 9-го поверху на Левандівці. Кого цікавить більш детальніше звоніть 097 476 38 22
--- End quote ---
Нажаль в мене 5-ти поверхівка. Стабільний прийом це на скільки (конкретніше в відсотках)? Може все таке не з Перемешля а з Лежайска?
Навігація
Go to full version