Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (16/57) > >>

gorodok:

--- Цитата: Busterrr від 16:17:35, 05 Листопада 2013 ---Ставив стронг 8502 та томсон, 30 км. від Перемишля сигнал максимальний. Щодо 8500 наші не ловить, польські йдуть проте сигнал слабший,  "Тріпер 2012" працювали не всі польські.

--- End quote ---
Дякую - дуже цінна інформація. Все більше схиляюся до Томсона... Залишається визначитися з антеною...

Анатолій Кеба:

--- Цитата: gorodok від 11:40:47, 05 Листопада 2013 ---Розвертали стару радянську дециметрову на Тарнаватку і поки що результату ноль.
Думаю для тестів придбати тюнер Т2 який потім/в разі невдачі/ :) віддам тещі нехай дивиться.
Вагаюся поміж Стронгом 8502 і 8500 - деякі відгуки говорять що в 8502 є свій внутрішній підсилювач сигналу?
Чи взагалі обидва ці тюнери будуть приймати польські канали???

--- End quote ---

Був бим дуже вдячний як бис ти написали в якому районі Львова проводите есперименти.

gorodok:

--- Цитата: Анатолій Кеба від 16:46:47, 13 Листопада 2013 ---
--- Цитата: gorodok від 11:40:47, 05 Листопада 2013 ---Розвертали стару радянську дециметрову на Тарнаватку і поки що результату ноль.
Думаю для тестів придбати тюнер Т2 який потім/в разі невдачі/ :) віддам тещі нехай дивиться.
Вагаюся поміж Стронгом 8502 і 8500 - деякі відгуки говорять що в 8502 є свій внутрішній підсилювач сигналу?
Чи взагалі обидва ці тюнери будуть приймати польські канали???

--- End quote ---

Був бим дуже вдячний як бис ти написали в якому районі Львова проводите есперименти.

--- End quote ---

Тести проводив на перехресті Любінська Окружна на даху 4 поверхової хрущовки - нажаль шкала Томсона абсолютно непридатна для таких тестів
Вдалося виловити два мультиплекси Тарнаватки 50 і 53 канали і то на грані зриву. Антена ось така

Скажіть чи такий тюнер потягне польську цифру? Хочу вийти на дах з ноутбуком думаю тоді зможу краще провести тести - налаштувати антену нормально і щось виловити  :2funny:

http://aukro.ua/dvb-t-hdtv-tyuner-cifrovoj-usb-v-nalichii-v-ukraine-i3710208566.html

Анатолій Кеба:
Ці експерименти мене дуже зацікавили, тому що проводяться в моєму районі (вул.Садова). Тарнаватка знаходиться не в прямій видимості до Львова, хотя вона і 50 кW но заважає якась возвишеність ось тут все видно http://www.satbroadcasts.com/DVB-T_transmitter_ch_36_Zamosc_Tarnawatka_in_Poland.html  а ось Пшемисль хоть і 20 кW но до Львова нічого не заважає http://www.satbroadcasts.com/DVB-T_transmitter_ch_26_Przemysl_Tatarska_Gora_in_Poland.html  то попробуй повернути на захід може щось і вловиш. Ще спробуй  якийсь підсилювач може поможе. Ще попрошу абис написав чи що з того вийшло, бо хочу теж щось повісити та дивитисі поляків але не знаю чи чось з того вийде, та що б не викинути гроші на вітер. На рахунок приймача моя думка така, якщо це тюнер DVB-T то показувати буде аби лиш чутливості хватило в чім я дуже не впевнений. Бажаю тобі успіхів.

avalon13:

--- Цитата: Анатолій Кеба від 18:57:36, 18 Листопада 2013 ---Пшемисль хоть і 20 кW но до Львова нічого не заважає

--- End quote ---
там діаграма направленості передаючої антени зовсім не в наш бік, на стабільний прийом не варто сподіватись.
Хоча в мене антена направлена на Перемишль, стабільно приймаються 1 і 3 мультиплекс, але прийом почався коли в Лежайську увімкнули синхронний 100кВт передавач. До того з самого Перемишля рідко пробивався сигнал.
Додано: 20:32:37, 18 Листопада 2013
--- Цитата: gorodok від 15:13:37, 29 Жовтня 2013 ---вбудований тюнер в телевізорі не сприймає тих каналів - можливо він не має якихось параметрів?

--- End quote ---
може бути, що підтримує тільки MPEG-2, треба MPEG-4

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version