Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (30/57) > >>

slavon:

--- Цитувати ---А чи польска цифра закодована?! Чи буде тюнер читати поляків????
--- End quote ---
польська цифра не закодована ... маразм з кодуванням наземної цифри придумали тільки у нас за часів диктатора ялинковича у підконтрольній його людям компанії Зекобуд !!!

--- Цитувати ---І питання по антені- я в першому своєму пості виложив антене!!! Вона реально буде щось ловити???? Чи щось потужніше потрібно???
--- End quote ---
Треба пробувати - можна взяти декілька різних підсилювачів (з різним коефіцієнтом підсилення) + БЖ до нього з рівнем регулювання підсилення (напруги живлення) підсилювача !!! ca.,

Анатолій Кеба:

--- Цитата: merlin21 від 13:53:19, 26 Січня 2016 ---
--- Цитата: Анатолій Кеба від 13:24:28, 26 Січня 2016 ---
--- Цитата: merlin21 від 12:58:54, 26 Січня 2016 ---На

--- End quote ---
Так що дивлюсь на пасивному підсиленні в 18 дБл.

--- End quote ---
А піід пасивним підсилення ви маєте наувазі "підсилювач типу бочка"????
І питання по антені- я в першому своєму пості виложив антене!!! Вона реально буде щось ловити???? Чи щось потужніше потрібно???

--- End quote ---
Ні, підсилювач типу "бочка" це активне підсилення, а пасивне це підсилення сигналу самою антеною що можна добитись збільшенням кількості директорів. Я використовую антену типу "АТХ-91" з 22 директорами, вібратором і рефлектором. На львівському ринку її можна придбати під назваю "АТV 21-60/25" за 650-700 грн. Це антена з найбільшим пасивним підсиленням яку я зустрічав у Львові.
Що на рахунок Вашої полячки то треба пробувати, і то не факт що її підсилювач може забити наш аналог, но ліпше якщо купите щось значно потужніше з пасивним підсиленням. В мене не кожен день проходять поляки на таку потужну антену, постійно на грані зриву, інколи неможливо дивитись.
P.S. Приймаю польський сигнал з Тарнаватки.

Анатолій Кеба:

serwan:
На Трімаксі не показують ряд польських каналів, у тому числі TVP1, TVP2, POLSAT та декілька інших.  На Стронгу все показує добре.

Анатолій Кеба:

--- Цитата: serwan від 19:13:03, 22 Лютого 2016 ---На Трімаксі не показують ряд польських каналів, у тому числі TVP1, TVP2, POLSAT та декілька інших.  На Стронгу все показує добре.

--- End quote ---
У Вас який Трімакс? Я десь чув, но це припущення що Трімакс 2012 з плюсом не читає DVB-T, перевірити особисто можливості не було.                      "та декілька інших" я не зрозумів, не показує зовсім чи деякі показує? У поляків є 3 МХ по 8 каналів, всього разом 24 канали. Скільки показує, а скільки нє? І ще такий нюанс, у Трімаксів чутливість гірша ніж у Стронга тому може і не показувати.
Додано: 19:22:01, 23 Лютого 2016
--- Цитата: Анатолій Кеба від 18:21:06, 23 Лютого 2016 ---             
--- Цитата: serwan від 19:13:03, 22 Лютого 2016 ---На Трімаксі не показують ряд польських каналів, у тому числі TVP1, TVP2, POLSAT та декілька інших.  На Стронгу все показує добре.

--- End quote ---
У Вас який Трімакс? Я десь чув, но це припущення що Трімакс 2012 з плюсом не читає DVB-T, перевірити особисто можливості не було.                      "та декілька інших" я не зрозумів, не показує зовсім чи деякі показує? У поляків є 3 МХ по 8 каналів, всього разом 24 канали. Скільки показує, а скільки нє? І ще такий нюанс, у Трімаксів чутливість гірша ніж у Стронга тому може і не показувати.

--- End quote ---
Виробник   Trimax TR-2012HD Plus
Тип   Ресивер ефірного мовлення
DVB-S/DVB-S2 (супутникове мовлення)   -/-
DVB-T/DVB-T2 (наземне мовлення)   -/+
DVB-C (кабельне мовлення)   немає
Картоприймач (наявність, тип)   є
e-SATA   немає
Ethernet   немає
USB   є
Wi-Fi   немає
HDMI (версія)   є