Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (25/57) > >>

yura150480:
Так моє повідомлення і звучало вроді як питання,а не ствердження  :2funny:
Без підсилювача,і який рівень сигналу...
 Попробував у мене працюють всі три частоти,на приймачі Т43 на 36 і 53 сигнал 100% на 50 трохи нижчій

gorodok:
В мене на каналах 50 і 53 є сигнал (часом гірший часом кращий) а на 36 немає взагалі - не можу зрозуміти чому так...

Анатолій Кеба:

--- Цитата: gorodok від 20:27:18, 16 Січня 2015 ---В мене на каналах 50 і 53 є сигнал (часом гірший часом кращий) а на 36 немає взагалі - не можу зрозуміти чому так...

--- End quote ---
Це частотна характеристика антени атх-91. Як бачите максимальний рівень підсилення даної антени на верхню ділянку діапазона.

Вихід із цієї ситуації, купити підсилювач з частотною характеристикою на нижню ділянку ДМХ діапазону, скористатись широкополосною антеною типу 4 квадрати "Харченко", попробувати радянську антену ДМХ "волновий канал" - (21 - 41).
Додано: 09:05:21, 17 Січня 2015
--- Цитата: gorodok від 15:04:40, 10 Січня 2015 --- Пробував повертати антену на Перемишль але взагалі без результату - таке враження що в той бік щось заслоняє мені прийом...
--- End quote ---

Судячи по карті у Вас там яма конкретна, у мене на Садовій сигнал ледь дістає.

dino21:
Налаштував 24 польских програми,район рясне2. Антена алюмінька подібна на ворону,підсилювач львівський LVT 24дцб *-P

Анатолій Кеба:
На скількох поверховому будинку антена?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version