Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Прийом польских телеканалів DVB-T
gorodok:
--- Цитата: Анатолій Кеба від 20:25:25, 13 Січня 2015 ---Або придбати блок живлення від польської антени з регулятором напруги.
--- End quote ---
Нажаль антенний штекер з платою вбиває слабкий сигнал - в мене якраз такий був і як тільки я його замінив на звичайний тоді появився сигнал. Взагалі таке враження що підсилювач у моєму випадку нічого не дасть - все через те що львівська вежа занадто близько... Десь в цій гілці чи на якомусь іншому форумі писали що потрібні фільтри на конкретну частоту. Думаю ще також спробувати замінити антенний кабель на якийсь кращий...
--- Цитата: yura150480 від 11:38:34, 14 Січня 2015 ---Львів, рн Універмагу Львів ,антена Margon City+ 5.5 ,тюнер Т43 ,є контакт на 36 каналі інші дві частоти ще не пробував(просто провіряв чи хоча б щось зловить) прикріплю антену відпишусь 10 поверх, перешкод нема
--- End quote ---
Ну на 10 поверсі думаю повинно приймати без проблем - я ловлю на даху 4 поверхової хрущовки - щоправда антена стоїть на загальному стояку, який розташований на надбудованому виході на дах. Ось моя антена:
Сергій Ступницький:
gorodok де ви брали антену? підсилювача ви не використовуєте я так розумію
gorodok:
Антену брав на радіобазарі понад рік тому - вона тоді коштувала десь 250 гривень. На антені підсилювача зараз немає - лише звичайна плата . Але в телевізорі є якийсь магічний пункт в меню - "LNA налаштування яке поліпшує якість зображення окремих каналів". Коли він включений то сигнал трішечки кращий...
yura150480:
gorodok
Я так розумію ваш нік ,це ваше місце проживання... Тоді ви порівняли вибачте хрен з пальцем ,мені до вишки 90 км ,вам 60 ca.,
gorodok:
--- Цитата: yura150480 від 10:27:52, 15 Січня 2015 ---gorodok
Я так розумію ваш нік ,це ваше місце проживання... Тоді ви порівняли вибачте хрен з пальцем ,мені до вишки 90 км ,вам 60 ca.,
--- End quote ---
А може спочатку краще пересвідчитися а потім щось писати? Антена встановлена на хрущовці на вул. Окружна м. Львів - до Тарнватки 89.7 км до львівської вежі - 2км
Навігація
Go to full version