Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (22/57) > >>

Bogaivka:
Не бачу окремої теми по прийому Волині і Білорусі-тому пишу сюди. Місяця 2 назад я у мами в селі (Перемишлянський р-н) просканував цифрове на звичайну польську сітку і найшов випадково :
на 51-му- 8каналів з Бреста у відмінній якості,які через години 2 пропали
на 52 і 63-  канали місцевого мовлення Волині...
Може хто щось скаже про можливість прийому цих каналів.
На рахунок польських-зараз показує тільки 36-й діапазон, а літом показували ще і 50-й і 53-й.

kandrij:
http://ukrtvr.org/205
дивись тут і вибирай свій населений пункт.
Судячи з даних ти приймав з Тарноватки(Замосць),а це далеко,може йти,може ні.

Анатолій Кеба:

--- Цитата: Bogaivka від 10:03:49, 08 Грудня 2014 ---Не бачу окремої теми по прийому Волині і Білорусі-тому пишу сюди. Місяця 2 назад я у мами в селі (Перемишлянський р-н) просканував цифрове на звичайну польську сітку і найшов випадково :
на 51-му- 8каналів з Бреста у відмінній якості,які через години 2 пропали
на 52 і 63-  канали місцевого мовлення Волині...
Може хто щось скаже про можливість прийому цих каналів.
На рахунок польських-зараз показує тільки 36-й діапазон, а літом показували ще і 50-й і 53-й.

--- End quote ---
Ну, на рахунок Білорусії та Волині, це явне тропосферне проходження УКХ радіохвиль яке буває рідко і не довго. З поляками це скоріш за все сезонне.

gorodok:
Після того як купив собі новий телевізор в якому є вбудований тюнер - приймаю польські канали з Тарнаватки на каналах 50 і 53. Нажаль прийом нестабільний - найкраще приймаються мультиплекс з каналу 50. Третій мультиплекс з каналу 36 прийнявся один раз коли був дуже сильний мороз і тоді був найкращий сигнал. Антена така без підсилювача але в самому телевізорі включений якийсь пункт меню --- "LNA налаштування яке поліпшує якість зображення окремих каналів" Пробував повертати антену на Перемишль але взагалі без результату - таке враження що в той бік щось заслоняє мені прийом... Думаю коли потеплішає спробувати вставити в антену підсилювач замість простої плати але не знаю чи телевізор видає хоч будь яку напругу...

Анатолій Кеба:
Видає, 5V/50mA через USB порт. Купити USB - інжектор і через нього заживити антену.
Додано: 17:13:05, 12 Січня 2015

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version