Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Для тих- хто бачить у розвитку ефірного TV один негатив
stepan_kv:
--- Цитата: vasjabr від 23:59:05, 23 Листопада 2012 ---цифрових- 32 канали (8 відкритих: MTV Україна, RAI, Інтер, Галичина, Голдберрі, Мега, Партнер, Тест). Якість- просто чудо!!! *oohaa*
*-A
--- End quote ---
Обережно з такими висловлюваннями, бо зараз на вас повісять ярлик прихильника ПР :2funny: :2funny: :2funny:
slavon:
--- Цитувати --- Якість- просто чудо!!! *oohaa*
--- End quote ---
У порівнянні з аналогом це дійсно чудо. Раджу порівняти її з SD картинкою тихже каналів і не тільки тих на нормальному ХД приймачі, скажемо Дрімбокс чи Катріна (підключеного по HDMI) і тоді картинка від Зеко-буду дійсно буде "чудо"... :2funny: :2funny: :2funny:
Порівнювати картинку від Зеко-буду з ХД картинкою тих же приймачів не пропоную - можна отримати інфаркт від розчарування... :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---Якби ще канали не кодували...
--- End quote ---
Які проблеми друже САМ від Зеко-буду вже є в продажі, приблизно 350 грн. і він Ваш... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
vasjabr:
Я проти ПР і Зеко-буду. >:( І в захопленні не від якості, а від різниці між аналоговим та цифровим... Це може зрозуміти тільки той, хто все життя- до появи супутникового- спостерігав (не дивився, бо не було на що) за тінями на екрані... :'( На полі м"яча практично не було видно (уже писав)... Шкода, що цифра не появилася років 50 тому. :'(
А тепер мені просто не зрозуміло, чого така різниця. Може на цифру поставили потужніший передавач?
САМ від Зеко-буду не збираюся купувати- навіть задарма його не хочу! Є щось більше та пристойніше. derisive.gif ca.,
stepan_kv:
--- Цитата: slavon від 06:14:35, 24 Листопада 2012 ---Раджу порівняти її з SD картинкою тихже каналів і не тільки тих на нормальному ХД приймачі, скажемо Дрімбокс чи Катріна (підключеного по HDMI) і тоді картинка від Зеко-буду дійсно буде "чудо"... :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Не хотів встрявати в дискусію, але не втримався. Порівнювали, нормальне там зображення, нічим не гірше ніж з супутника, не треба вводити людей в оману. Чи може це такий прихований метод боротьби з "режимом"? :2funny:
--- Цитата: slavon від 06:14:35, 24 Листопада 2012 ---Порівнювати картинку від Зеко-буду з ХД картинкою тих же приймачів не пропоную - можна отримати інфаркт від розчарування... :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Де логіка, порівнювати SD і HD?
Sat-eXplorer:
Навігація
Go to full version