Автор Тема: Проблема з Biss "Перший національний"  (Прочитано 2887 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 339
  • Рейтинг: +170/-1
Проблема з Biss "Перший національний"
« : 07:28:10, 30 Березень 2012 »
 Вчора ввечері УТ-1 пропав на всіх Фергусонах в т.ч. і на Арівах. На інших тюнерах йде без змін. Причину зникнення виявити не вдається.    an24   
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 575
  • Рейтинг: +450/-0
Проблема з Biss "Перший національний"
« Відповідь #1 : 07:50:52, 30 Березень 2012 »
Вчора ввечері УТ-1 пропав на всіх Фергусонах в т.ч. і на Арівах. На інших тюнерах йде без змін. Причину зникнення виявити не вдається.    an24

на фергусонах треба зайти в редактування ключа і два рази ОК на РМС
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 339
  • Рейтинг: +170/-1
Проблема з Biss "Перший національний"
« Відповідь #2 : 08:22:38, 30 Березень 2012 »
   Не допомагає. Може софт RC-7 треба міняти?
« Останнє редагування: 08:31:22, 30 Березень 2012 від malyshka »
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6196
  • Рейтинг: +8202/-15
Проблема з Biss "Перший національний"
« Відповідь #3 : 09:56:24, 30 Березень 2012 »
На RC6 і RC7 ситуація без змін. Софти B6831 з прив'язкою ключів бісс до транспондера -  високих швидкостей не підтримують.
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6196
  • Рейтинг: +8202/-15
Проблема з Biss "Перший національний"
« Відповідь #4 : 13:47:54, 30 Березень 2012 »
На даний момент проблем з ПЗ RC7 не помічено.
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 339
  • Рейтинг: +170/-1
Проблема з Biss "Перший національний"
« Відповідь #5 : 14:04:33, 30 Березень 2012 »
   Дійсно. І на Аріві також почав працювати. Дуже добре, що все закінчилось "льогкім іспугом".         :2funny:
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2132
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 11405
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Проблема: в Openbox F-210 залив софт від Х-620

Автор sachok666Розділ AF-XX18

Відповідей: 21
Переглядів: 3278
Остання відповідь 16:33:42, 27 Грудень 2008
від Razvedka
EUROSKY DVB-8004 SUPER проблема з блоком живлення

Автор mazehakerРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 20
Переглядів: 8890
Остання відповідь 11:23:50, 08 Лютий 2016
від WASJATKA
Проблема boot і MaxPlus DSR 2800 (Skyon 2300)

Автор bodyanРозділ Skyon, Edision

Відповідей: 3
Переглядів: 1792
Остання відповідь 11:39:39, 22 Травень 2010
від SashaTv