Приймачі DVB-S/S2 > Enigma2
Найкращий імідж E2 для Opticum 9500 HD.
inero:
http://topdownloads.ru/other/file/ACC-NEWCLASS/8829865.htm перевірена працює вже не перший місяць
carder:
Посилання не працює, нема відповіді сервера!!! :'(
april:
Не працює бо імідж платний! Треба на форумі ру-нігми зарегатися (10 у.е. ціна реєстрації) і тоді всі новинки від ру-нігми будуть доступні. Доречі зараз планується вихід до старого нового року новї збірки. На даний час актуальна ACC-NEWCLASS. Фуричить супер, і якість зображення , як завжди на 9500-му , супер.
vitivan:
--- Цитата: april від 09:51:13, 09 Січня 2014 ---Не працює бо імідж платний! Треба на форумі ру-нігми зарегатися (10 у.е. ціна реєстрації) і тоді всі новинки від ру-нігми будуть доступні. Доречі зараз планується вихід до старого нового року новї збірки. На даний час актуальна ACC-NEWCLASS. Фуричить супер, і якість зображення , як завжди на 9500-му , супер.
--- End quote ---
Дав я вчора для Сarder ACC-NEWCLASS Безкоштовно, що в нього не так, важко зрозуміти.
carder:
Так я дуже вдячний всім хто допомагає !!! ca., Але проблема в тому що заливаю дуал загружчик розпаковую в флеш версію далі в реса стар і завантаження 2-3 хв і рес стартує в рідному ПЗ.
Сьогодні вже купив дві нові флешки по 4 гб буду пробувати. Вже все перепробував грішу тіки на старі флешки. Потім відпишу тут про результат якого я добився. *-I
Навігація
Go to full version