Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Безкоштовні сет-топ-бокси отримають тільки ті, хто напише заяви
SashaTv:
У Держкомтелерадіо вибрали постачальника цифрових ТВ-приставок пільговим категоріям населення. Компанія Strong Ukraine отримає держзамовлення на 350 млн.грн.
....З приводу можливої закупівлі додаткової партії тюнерів ще на 100 млн.грн.,в Держкомтелерадіо зазначили, що в такому випадку буде оголошений ще один тендер, в якому, можливо, візьмуть участь більше компаній. У тому числі це можуть бути українські виробники....
Повний текст тут.
oleh61:
я ,грішним ділом ,подумав ,що до пільгової категорії для отримання тюнерів входять ветерани і діти війни,але в соцзабесі сказали ,що ні ,і я щиро возрадувався,що ці категорії громадян живуть так заможно,що зможуть самі купити приставки,а я буду і надалі безплатно ставити знайомим,сусідам та родичам (а також прошивати ) супутникове обладнання ,виконуючи державну програму "бедные помогут нищим" :)
SashaTv:
...Strong Ukraine представив на тендер дві моделі сет-топ-боксів виробництва китайських заводів «Прайм Електронікс» і «Діджитал Телемедіа Компані». Це моделі 8500 і 8502. За словами пана Кравченка, вони відрізняються лише тим, що один з пристроїв - із вбудованим блоком живлення (8500), інший - із зовнішнім (8502), решта технічним характеристик однакові. Крім того відрізняється дизайн: у моделі 8502 відкритий картоприймач і вхід USB на передній панелі, у 8500 - закритий. Модель 8502 важить близько 550 грамів, 8500 - 560-570 грамів.
Яка саме модель Strong постачатиметься населенню за державні кошти - ще вирішується. «Принципової різниці між ними немає, але будуть ще додаткові переговори з постачальником», - зауважив пан Курдінович. У Держкомтелерадіо не виключають, що можуть обрати пристрій, який менше важить, щоб зменшити вартість доставки посилки.
Олександр Курдінович також заперечив інформацію джерел «Телекритики» про те, що запровадження системи умовного доступу Irdeto Cloaked CA здорожчало ціну кожного пристрою на $8-10. за його словами, роялті з кожного телетюнера становить лише $2,15.
У Держкомтелерадіо сказали, що тендерну документацію в них запитували ще дві компанії (українська та литовська), які, втім, не подали своїх конкурсних пропозицій. Їхні назви керівники комітету не змогли назвати.
Що стосується українського заводу «Меридіан», який не зміг взяти участь у тендері, оскільки не отримав сертифікації Irdeto, Дмитро Кравченко зауважив, що виробнича потужність цієї компанії становить лише 24 тис. приймачів на рік, і це теж одна з причин, чому вони не могли подаватися на торги. «Є ще українська компанія Квант-ефір, яка готова виробляти тюнери і просунулася набагато далі в цьому плані», - зауважив він.
Якщо Верховна Рада внесе до державного бюджету на 2012 рік зміни про додаткове виділення на закупівлю сет-топ-боксів 100 млн грн, Держкомтелерадіо оголосить ще один тендер на постачання близько 200 тис. пристроїв і вважає, що в ньому братимуть участь більше учасників. Наприклад, за даними Олександра Курдіновича, компанії Duna (Москва) та D-Link уже планують розпочати виробництво телетюнерів DVB-T2.......
Повний текст-«Телекритика»
ps:Декому зовнішній БЖ сподобаєтся).
slavon:
Почитав я цей бланк заяви і диву даюся рівню бюрократизації наших чиновників.
Невже не можна просто тупо зібрати всі ці списки осіб
--- Цитувати --- Інваліда першої групи; Інваліда другої групи; Інваліда війни третьої групи;
Особи, яка виховує дитину-інваліда при умові, що дитина проживає разом та не перебуває на повному державному утриманні,
Особи із малозабезпеченої сім’ї;
Особи із сімї, яка у 2011-2012 роках отримує субсидію на оплату житлово-комунальних послуг;
--- End quote ---
по держаних установах скажімо на рівні району, відкинути програмно дублі якщо такі будуть і тупо замовити відповідну кількість приймачів... , бо відповідні супровідні документи вже ці особи на певні соціальні пільги у державні установи подавали і не один раз... ca.,
VANOS:
--- Цитата: slavon від 08:18:59, 06 Травня 2012 ---Почитав я цей бланк заяви і диву даюся рівню бюрократизації наших чиновників.
Невже не можна просто тупо зібрати всі ці списки осіб по держаних установах скажімо на рівні району, відкинути програмно дублі якщо такі будуть і тупо замовити відповідну кількість приймачів... , бо відповідні супровідні документи вже ці особи на певні соціальні пільги у державні установи подавали і не один раз... ca.,
--- End quote ---
Можна все зробити, було б бажання, але не робиться по причині:
1. Чим більше бумажок тим більшу роботу ніби виконують :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: службовці.
2. Не вже хтось хоче мені довести що в даних установах є хороші програмні спеціалісти. (винятки є, але не всі.)
3. І ще, особа із перерахованого списку повинна все ж таки заяву написати, а може людина не хоче, чи віра не дозволяє, причини різні можуть бути.
4. І як це таке може бути щоб працівники соцбезу самі ще папірчики збирали :2funny: :2funny:, це принеси, то принеси в папочку підший, ще якщо зверху шоколадку покладеш також зарахується. (я не звинувачую працівників повністю, розумію система така, але таку систему створили ми самі то чому нарікати)
*-P *-P *-P
Навігація
Go to full version