Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Антени для прийому DVB-T2
severyn:
Antena Kathrein DVB-T BZD 40 дає підсилення до 40 дб
vasjabr:
Я не знаю, чи ще хтось переробив і перепробував стільки різноманітних антен та підсилювачів за 30 з лишнім років... Це хоча б одну на рік- і вже багато. А бувало і дві за день-два. В результаті яксть- ве-еееликий бублик -"0"!!! Точніше- дірка від нього... :2funny: Всі експетименти- даремна втрата часу, сил та нервів! >:( Кращим підсилювачем виявився підсилювач від "польки" на саморобну "хвильовий канал" або логоперіодичну як на "МВ", так і "ДМВ". По 5-бальній системі якість не перевищувала 3!!! :'(
Місце прийому- не більше 15 км від передавача м. Долина на захід по трасі Долина- Хуст.
І напрошується питання- для чого цифра??? Якість кращою не стане від назви.
Хіба що збільшать потужності або додаткові передавачі (чого їм аж ніяк не потрібно!!!) ca.,
NAZAR:
А ще,якщо з підсилювачем-у сусідньому селі блискавка блиснула-лізь міняй підсилювач :2funny:
SashaTv:
--- Цитата: vasjabr від 23:54:54, 20 Квітня 2012 ---Я не знаю, чи ще хтось переробив і перепробував стільки різноманітних антен та підсилювачів за 30 з лишнім років.
--- End quote ---
З написаного лишень один висновок-що прблеми з прийомом ефірного телебачення у Вас були завжди.Причин багато -гористий рельєф,радіотінь тощо.І тому,коли з приходом цифрового-наземного TV "чуда" з прийомом нестало-ці репліки зараз просто безпідставні:
--- Цитата: vasjabr від 23:54:54, 20 Квітня 2012 --- для чого цифра??
--- End quote ---
--- Цитата: vasjabr від 23:54:54, 20 Квітня 2012 --- Кращим підсилювачем виявився підсилювач від "польки"
--- End quote ---
Він є широкосмуговим підсилювачем-а на цифрове-наземне TV я б порадив суто ДМВ підсилювач,наприклад DA-110/U
VANOS:
--- Цитата: SashaTv від 17:32:30, 21 Квітня 2012 ---........І тому,коли з приходом цифрового-наземного TV "чуда" з прийомом нестало-ці репліки зараз просто безпідставні:
--- Цитата: vasjabr від 23:54:54, 20 Квітня 2012 --- для чого цифра??
--- End quote ---
--- End quote ---
І коли будуть підстави задавати ці репліки >:(. Чи можливо цифрове-наземне TV "чудо", тільки для обраних, жителів великих міст ну і ще кому повезе.
Тут хтось казав "Передавачі на даний момент змонтовані не тільки на телевежах РРТ - але і на вежах мобільних операторів за орендоване майно сплачуєтеся орендна плата" Пройшовся я по офіційних даних щось не знайшов я такої інформації. >:(
Можливо ситуація в майбутньому зміниться. А даний час давайте ділитися тією інформацією що є. І якщо в когось є напрацювання будь-ласка просимо.
Попередження.Порушення Правил форуму пІ.3
Навігація
Go to full version