Автор Тема: немає сигналу з суп. антени :(  (Прочитано 800 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
немає сигналу з суп. антени :(
« : 12:33:45, 19 Березень 2012 »
Маю проблему - встановив антену, як завжди, виставив сигнал, провів кабель, ніби все ок...  Коли в хаті підключаю Eurosky 4050(пробував 3 штуки) або GI1026 - працює тільки Сіріус (1-й вхід дісека), на інших супутниках в рівнях сигналу немає навіть верхньої полоски >:(
  Коли виставляв своїм тюнером Х80 - сигнал хороший, в хаті теж на ньому працює все.
  За 7 років вперше стикаюсь з таким, до антени важко добиратись тому вирішив спершу написати тут. У кого таке було, порадьте в чому причина an24

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #1 : 12:53:49, 19 Березень 2012 »
Якщо входи дисека не переплутані - то на 99% винуватий дисек. Не має значення, що на Х80-му все було нормально. Накинь інший дисек, іншої фірми і бажано якийсь із дорожчих, візьми для проби. Або колупай наявний, звичайно в ньому 3 основні хиби. Або 1 чи 2 з них. Перевірено.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #2 : 13:06:33, 19 Березень 2012 »
Входи не переплутані...
Ок, задрапаюсь сьодні знову до антени вже з Євроскайом і купкою дісеків, потім відпишу :)
Дякую!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #3 : 13:51:50, 19 Березень 2012 »
дивно мені трохи: практики 7 років і не можеш вирішити проблеми..? :)
Процедура стандартна:  спочатку впевнись, що тьюнер клієнта робить без глюків на іншій антені , далі провіряєш чи працює у клієнта на свому провірочному кабелі, якщо далі те саме то міняєш дісек..
Не забудь потім відписатися..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 210
  • Рейтинг: +147/-12
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #4 : 15:11:32, 19 Березень 2012 »
Маю проблему - встановив антену, як завжди, виставив сигнал, провів кабель, ніби все ок...  Коли в хаті підключаю Eurosky 4050(пробував 3 штуки) або GI1026 - працює тільки Сіріус (1-й вхід дісека), на інших супутниках в рівнях сигналу немає навіть верхньої полоски >:(
  Коли виставляв своїм тюнером Х80 - сигнал хороший, в хаті теж на ньому працює все.
  За 7 років вперше стикаюсь з таким, до антени важко добиратись тому вирішив спершу написати тут. У кого таке було, порадьте в чому причина an24
Напишіть будь ласка які головки ставили чи часом не Паксуси (зелена упаковка, білі головки), а то мав таку ж проблему, дані головки з дешевими Q-SATaми або з цієїж партії тюнерами не працюють- перевірено , поміняв головки на Євроскаї і все запрацювало.
При настройці також рівень сигнала на старому Глобо 5000 все ОК і в хаті ставив також працює, а Q-SATів перепробував три штуки- немає сигналу. Так що хто ставить дані тюнера памятайте що не зі всіма конвекторами вони працюють. Добре працюють з Євроскаями і SETами. ca.,
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #5 : 16:22:21, 19 Березень 2012 »
Проблемка вирішабельна, просто тоді вечоріло і антена у важкодоступному місці :)
   Вобшим проблему ВИРІШИВ замінивши дісек derisive.gif
Головки Pauxis (нові, маленькі), тюнер Eurosky 4050, дісек поставив Q-Sat в корпусі (був SET).
Я відкрив тему тому що виникли дуже дивні ознаки. Колись таких проблем просто не було, а зараз виявляються різні несумісності.
Шановні Yaro, Tosat, i Wasja, дякую за поради *-I

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #6 : 20:26:51, 19 Березень 2012 »
то була партія специфічна, корпусні вже з іншої і працюють відмінно. китайози втюхали не ті комплектуючі( Хоча таких ознак небуло. Дуже схоже шо кабель від тюнера був закручений на вхід дісека, замість виходу...

 

Прилади для налаштування Антени Freesat V8. SatLink .Новинки DVB-T2 DVB-S2 комбо

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 128
Переглядів: 56671
Остання відповідь 17:27:44, 20 Липень 2020
від vlad63
Ортон 4000с сполучення каналів сат антени і звичайних.

Автор kapitoshkaРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 2837
Остання відповідь 16:21:16, 22 Грудень 2010
від kapitoshka
SatLink WS-6906 -прилад для настройки спутникової антени.

Автор suslicРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 22
Переглядів: 7315
Остання відповідь 19:17:54, 28 Квітень 2017
від man
Файна книга про антени всіх типів.

Автор zioomРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 6
Переглядів: 1061
Остання відповідь 15:03:23, 21 Лютий 2011
від oleg_lezha
Продам прилад для налаштування спут.антени

Автор nester2004Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 12
Переглядів: 3533
Остання відповідь 21:33:39, 09 Листопад 2012
від VANOS