Автор Тема: немає сигналу з суп. антени :(  (Прочитано 877 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
немає сигналу з суп. антени :(
« : 12:33:45, 19 Березень 2012 »
Маю проблему - встановив антену, як завжди, виставив сигнал, провів кабель, ніби все ок...  Коли в хаті підключаю Eurosky 4050(пробував 3 штуки) або GI1026 - працює тільки Сіріус (1-й вхід дісека), на інших супутниках в рівнях сигналу немає навіть верхньої полоски >:(
  Коли виставляв своїм тюнером Х80 - сигнал хороший, в хаті теж на ньому працює все.
  За 7 років вперше стикаюсь з таким, до антени важко добиратись тому вирішив спершу написати тут. У кого таке було, порадьте в чому причина an24

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3477
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #1 : 12:53:49, 19 Березень 2012 »
Якщо входи дисека не переплутані - то на 99% винуватий дисек. Не має значення, що на Х80-му все було нормально. Накинь інший дисек, іншої фірми і бажано якийсь із дорожчих, візьми для проби. Або колупай наявний, звичайно в ньому 3 основні хиби. Або 1 чи 2 з них. Перевірено.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #2 : 13:06:33, 19 Березень 2012 »
Входи не переплутані...
Ок, задрапаюсь сьодні знову до антени вже з Євроскайом і купкою дісеків, потім відпишу :)
Дякую!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #3 : 13:51:50, 19 Березень 2012 »
дивно мені трохи: практики 7 років і не можеш вирішити проблеми..? :)
Процедура стандартна:  спочатку впевнись, що тьюнер клієнта робить без глюків на іншій антені , далі провіряєш чи працює у клієнта на свому провірочному кабелі, якщо далі те саме то міняєш дісек..
Не забудь потім відписатися..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 210
  • Рейтинг: +147/-12
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #4 : 15:11:32, 19 Березень 2012 »
Маю проблему - встановив антену, як завжди, виставив сигнал, провів кабель, ніби все ок...  Коли в хаті підключаю Eurosky 4050(пробував 3 штуки) або GI1026 - працює тільки Сіріус (1-й вхід дісека), на інших супутниках в рівнях сигналу немає навіть верхньої полоски >:(
  Коли виставляв своїм тюнером Х80 - сигнал хороший, в хаті теж на ньому працює все.
  За 7 років вперше стикаюсь з таким, до антени важко добиратись тому вирішив спершу написати тут. У кого таке було, порадьте в чому причина an24
Напишіть будь ласка які головки ставили чи часом не Паксуси (зелена упаковка, білі головки), а то мав таку ж проблему, дані головки з дешевими Q-SATaми або з цієїж партії тюнерами не працюють- перевірено , поміняв головки на Євроскаї і все запрацювало.
При настройці також рівень сигнала на старому Глобо 5000 все ОК і в хаті ставив також працює, а Q-SATів перепробував три штуки- немає сигналу. Так що хто ставить дані тюнера памятайте що не зі всіма конвекторами вони працюють. Добре працюють з Євроскаями і SETами. ca.,
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #5 : 16:22:21, 19 Березень 2012 »
Проблемка вирішабельна, просто тоді вечоріло і антена у важкодоступному місці :)
   Вобшим проблему ВИРІШИВ замінивши дісек derisive.gif
Головки Pauxis (нові, маленькі), тюнер Eurosky 4050, дісек поставив Q-Sat в корпусі (був SET).
Я відкрив тему тому що виникли дуже дивні ознаки. Колись таких проблем просто не було, а зараз виявляються різні несумісності.
Шановні Yaro, Tosat, i Wasja, дякую за поради *-I

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 357
  • Рейтинг: +132/-2
немає сигналу з суп. антени :(
« Відповідь #6 : 20:26:51, 19 Березень 2012 »
то була партія специфічна, корпусні вже з іншої і працюють відмінно. китайози втюхали не ті комплектуючі( Хоча таких ознак небуло. Дуже схоже шо кабель від тюнера був закручений на вхід дісека, замість виходу...

 

Прилади для налаштування Антени SatLink . Sathero Новинки DVB-T2 DVB-S2 комбо

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 131
Переглядів: 62972
Остання відповідь 19:30:41, 20 Жовтень 2021
від vlad63
Ортон 4000с сполучення каналів сат антени і звичайних.

Автор kapitoshkaРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 3107
Остання відповідь 16:21:16, 22 Грудень 2010
від kapitoshka
SatLink WS-6906 -прилад для настройки спутникової антени.

Автор suslicРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 22
Переглядів: 8266
Остання відповідь 19:17:54, 28 Квітень 2017
від man
Файна книга про антени всіх типів.

Автор zioomРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 6
Переглядів: 1204
Остання відповідь 15:03:23, 21 Лютий 2011
від oleg_lezha
Продам прилад для налаштування спут.антени

Автор nester2004Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 12
Переглядів: 3870
Остання відповідь 21:33:39, 09 Листопад 2012
від VANOS