Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

DBox2 з Betanova на Linux

(1/5) > >>

driver3:
Деколи виникала проблема в людей по переробці оригінальних тюнерів Nokia DBox2 з оригінальної системи на лінукс. Накидав тут коротку інструкцію по безпечній переробці тюнера. Стаття в основному стосується тюнерів Nokia з двома мікросхемами флешу Intel. Стаття писалася давно, використані матеріали інших джерел, тому на рос. мові. По всіх виникаючих питаннях можна звертатися особисто до мене.

v22:

--- Цитата: driver3;362 ---Деколи виникала проблема в людей по переробці оригінальних тюнерів Nokia DBox2 з оригінальної системи на лінукс. Накидав тут коротку інструкцію по безпечній переробці тюнера. Стаття в основному стосується тюнерів Nokia з двома мікросхемами флешу Intel. Стаття писалася давно, використані матеріали інших джерел, тому на рос. мові. По всіх виникаючих питаннях можна звертатися особисто до мене.
--- End quote ---

Опис прекрасний але шем мати той мініфлеш(

bodyan:
Пробуй . З даним мінфлешом я розлочив свій ДБокс:). Виставиш шляхи для Bootfile i Root

v22:
Шось я напевно не то роблю(, в наслідок чого завантажується мініфлеш, а команда хелп не проходить,  пише коннект тайм аут.
В чому моя помилка?
флеш
2xINTEL

bodyan:
В принципі я керувавсятакою інструкцією, мені на польскій легше:D

Якщо щось буде незрозумілим, перекладу:)
Доречі флеш у Тебе яка?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version